Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde ayrılıktan sonra yeni karar!

Babil dizisinde ayrılıktan sonra yeni karar!

tarafından ker_def

Babil dizisinin 7.yeni bölümünün geçtiğimiz Cuma akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluşması bekleniyordu. 28 Şubat Cuma akşamı ne Arka Sokaklar, Ne Payitaht Abdülhamid ne de Hercai dizisi yeni bölümünü yayınlamaktan vazgeçmedi.Ancak, Star TV duyarlılık sergiledi ve İdlib’deki şehitlerimizin ardından yayın akışını değiştirerek Babil’i ekrana getirmedi.

Babil hayranları yeni bölümün bu hafta olup olmayacağını merak ediyordu. 1 haftalık ayrılıktan sonra Babil dizisi 7. yeni bölümü ile 6 Mart Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrolleri paylaşıyor.

7’ncı Bölüm Hikaye; En yakın arkadaşı tarafından sırtından vurulan İrfan, Egemen’le yüzleşir. Deniz’in ameliyatı için zaman daralırken, Süleyman verdiği borcu geri almanın peşine düşer. İlay, parayı bulup borçlarını ödemeleri için İrfan ve Egemen’i bir araya getirmeye çalışır.

Hakan’ın Ayşe’ye olan duyguları konusunda ciddi olduğunu fark eden Kudret, Ayşe’yi daha yakından tanımanın yollarını arar. İrfan, Egemen’i yaptığı büyük hainlik karşısında affedebilecek mi? Deniz, bütün bu aksilikler içinde sağlığına kavuşabilecek mi? Babil’de hayat bütün heyecanıyla devam
ediyor.

Yayın Günü: 6 Mart Cuma
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 7.bölüm
Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Senaryo: Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel
Oyuncular: Halit Ergenç (İrfan), Aslı Enver(Ayşe), Birce Akalay (İlay), Mesut Akusta (Süleyman), Nur Fettahoğlu (Eda) ve Ozan Güven (Egemen) ve Beren Kasımoğulları (Deniz)