Ana sayfa Dizi Fragmanları Babil dizisi sevenleri bile bu sahnede çok utandı!

Babil dizisi sevenleri bile bu sahnede çok utandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Babil dizisi, öyle başka noktalara gidiyor ki, ekran başındaki izleyiciler her bölümde şaşkınlık içinde kalıyor..

Babil’in 5. yeni bölümü de 14 Şubat Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. Halit Ergenç, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Aslı Enver ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 4. bölümünde şaşkına çevirecek derecede olaylar yaşandı.

Kudret hanımın İlay’ın evini havaya uçurması hiç beklenmedik bir durumdu. Eda’nın elbise çalması. Mert’in işsiz gençliği temsili ve kendini ailesini geçindirmek adına kötü yola girmeye ikna etmesi. Ayşe’nin tek başına yalnız bir kadının ayakta durmasındaki zorlukları temsil etmesi etkileyiciydi. Tabii ki en önemli gelişme Deniz’in İrfan’dan değil de Egemen’den olduğunu eniştenin de öğrenmesi ve olayların artık kontrolden çıkacağının kesin olmasıydı.

Süleyman’ın temsil ettiği güçlü ama acımasız ve kural tanımaz insanların karşısında ne kadar akademik kariyeri olursa olsun, ekonomik olarak zor duruma düşün eğimli bir insanın yaşadıkları İrfan’da kendini gösteriyor. 5. bölümde İrfan, Süleyman’dan iyilik istiyor, yani tüm gururunu bir yana bırakarak… Bu sahne milyonlarca insanı temsil eden İrfan’ın çaresizliğini ortaya koyması noktasında izleyenlerin utandığı ama çaresizliği de anladığı bir sahne oldu.

Halit Ergenç’in canlandırdığı İrfan, oğlu Deniz’i ameliyat ettirmek için Süleyman’ın elini bile öptü ve boynunu büktü. Paranın gücü de böylelikle kendini bir kez daha gösterdi.

İşte 5. bölüm fragmanı: