Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisinde Aslı Enver öyle bir olaya imza attı ki, dizi tarihine geçer!

Babil dizisinde Aslı Enver öyle bir olaya imza attı ki, dizi tarihine geçer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Analiz Özel – Aslı Enver üzerinden bir acayip olaylar gelişiyor! Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Babil dizisinde Ayşe karakterine hayat veren Aslı Enver’in reklam filmi ile dizi arasında bir ilişkinin olduğu artık kesinleşti…

Bepanthol markasının reklam filminde rol alan Enver, helikopterden atlayıp, dövüş sahnelerinde yer alıp bir de ajan görünümüyle hayranlarını mest etmişti. Babil dizisinin 7 Şubat Cuma günü yayınlanan bölümü sırasında ise ünlü oyuncu yine bir reklam çalışması olarak instagram hikaye bölümünden “Whats App ekle” diyerek bir numara verdi.

Babil dizisinde Aslı Enver öyle bir olaya imza attı ki, dizi tarihine geçer! 7

Tüm bunların yanı sıra Aslı Enver bugün de instagram hesabından Bepanthol’un yeni reklam videosunu yayınladı.Ancak bu videoda Babil dizisindeki Ayşe olarak yer aldı.Dizinin çekildiği ofis ortamında ve ofis arkadaşı ile birlikte yapılan çekimlerde Ayşe, küpesini bulma yalanıyla Süleyman’ın odasına girdi.

Odada halının altına yerleştirilmiş olan dinleme cihazını alan Ayşe, küpesini bulmuş gibi yaparak görevini tamamladı. Sonra da işi hallettiğini telefon ile birisine bildirdi.

Ayşe karakterinin dizide sıradan bir sekreter olamayacağı tahmin ediliyordu. Ancak Babil dizisi ile Bephantol reklamının iç içe geçmesini kimse beklemiyordu.

Hem dizide hem ekranda hem sosyal medyada hem de whats app’ta Aslı Enver, yer aldığı markanın elçisi olarak etkileyici bir tanıtım kampanyasını imzasını attı.

Dizi tarihinde belki de ilk kez böyle komplike bir dizi-reklam işbirliği görüyoruz.Aslı Enver, Babil dizisinde karakterinin detaylarını Bephantol reklamı ile vermeye başladı. Dizi ile eş güdüm halinde yapılacak olan bu tüyoların müthiş bir zeka barındırdığı ve Enver’in dizi tarihine bir de bu şekilde geçeceği kesin gibi.

İşte Aslı Enver’in Babil dizisindeki Ayşe olarak yer aldığı Bephantol’ün yeni reklam filmi: