Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde hayatın bir gerçeği daha yüzünüze çarpacak!

Babil dizisinde hayatın bir gerçeği daha yüzünüze çarpacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizisi Babil, 16 bölümlük performansı ve güçlü hikayesi ile Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. AB grubunda güçlü bir duruş sergileyen dizi, yine de hak ettiği reytingleri ikinci sezonunda bir türlü alamıyor. Halit Ergenç, Onur Saylak, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Aslı Enver ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü de heyecan dolu.

Bir profesör iken, kendi hayalleri ile bir başkasının hayatını çalmayı hedefleyen meslektaşı tarafından suçlanan İrfan’ın 8 yıl boyunca oğlu olduğunu sandığı Deniz’i kurtarmak uğruna verdiği müthiş ahlak mücadelesi… Aslında İrfan birçok ahlaksız iş yaptı ama verdiği mesajlar, bir toplum için ahlakın ne kadar önemli olduğuna atıf yapıyordu.

Halit Ergenç’in muhteşem performansında hayat bulan İrfan’ın hayatına giren kadınlar da onu yaşadığına adeta pişman etti. Sevdiği İlay, daha güçlü ve daha iyi ekonomi arzu ederek onu terk etti. Evlendiği Eda ise Egemen’in çocuğuna 8 yıl boyunca babalık yaptırdı.

İrfan, şimdi ise oğlu olarak kabul ettiği Deniz için önce İlay’ın Süleyman ile evlenmesine seyirci kaldı, şimdi de Eda ile Egemen’in evlenmesiyle hayatının en büyük sınavını veriyor.

Babil dizisinin 17. yeni bölümü 23 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüler ortaya çıktı. Egemen ve Eda’nın düğünü ile ilgili sahnelere şahitlik edeceksiniz.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil dizisi yine hayata yönelik mesajlarla dolu…

Egemen’in evlilik teklifine ‘evet’ diyen Eda, kararının arkasında durup Egemen’le evlenecek mi? İrfan, Eda’nın bu kararına nasıl tepki verecek? Detayları dizinin yeni bölümünde izleyeceksiniz.