Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde hayat dersi gibi olaylar dizini!

Babil dizisinde hayat dersi gibi olaylar dizini!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrolleri paylaşıyor.

Babil adeta bir hayat dersi veriyor. Ne ekersen, onu biçersin sözünü haklı çıkartan sahneler var.Dizide günümüz dünyasının acımasızlığını ve bencilliği bulabileceğiniz gibi dayanışma ile neler başarılabileceğine örnekler de sunuluyor.Peki 8.yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Babil dizisinde hayat dersi gibi olaylar dizini! 9

Deniz’in ameliyatına saatler kala; Doktor Tahsin, Hakan’ın elinde tutsaktır. Deniz’in kaderi Hakan’ın elindeyken İrfan, oğlunun hayatını kurtarmak için ne yapacak?

Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerini öğrenmenin peşinde tehlikeli bir yola girmişken bir yandan da Babil’de sorunlar devam eder.

Babil dizisinde hayat dersi gibi olaylar dizini! 10

Egemen’in İrfan’dan habersiz Babil’e yönlendirdiği yatırımcılar Egemen’i nasıl bir sorun yumağının içine itecek. İrfan ve Egemen’in dostluğu, güven sınavından geçebilecek mi? Oğlunun hayatıyla sınanan İrfan, nasıl bir yola girecek?

Babil dizisinde hayat dersi gibi olaylar dizini! 11

Yayın Günü: 13 Mart Cuma
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 8.bölüm