Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinin ardından Star TV bir programı daha iptal etti!

Babil dizisinin ardından Star TV bir programı daha iptal etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV’nin Cuma akşamları ekrana getirdiği Babil dizisi, dün akşam 18. bölümüyle ekrana gelecekti. Ancak dizi yayınlanmadı. Bunun sebebini araştıranlar google’da birçok arama yaptı. Babil dizisinin yayından kaldırıldığını sananlar da oldu…

Ancak gerçek bu değildi… Ay Yapım imzalı dizi İzmir’de meydana gelen 6.6 olarak duyurulan deprem felaketi nedeniyle izleyicilerle buluşmadı. Dizinin sosyal medya hesaplarından da açıklama yapılarak bu hafta Babil’in ekranda olmayacağı izleyicilere duyuruldu.

Cuma akşamı yayın akışını değiştiren ve dizisini ekrana sürmeyen Star TV, diğer rakiplerinden farklı bir tavır sergileyerek alkış aldı… Kanalın bir başka değişikliği de ortaya çıktı.

Uzun süredir merakla beklenen İbrahim Tatlıses’ın İbo Show programı 31 Ekim Cumartesi akşamı izleyicilerle yeniden buluşacaktı. Ancak eğlence programının depremden sonra yayınlanmasını uygun bulmayan Star TV, programın yayın tarihi erteledi.

Babil dizisinin ardından Star TV bir programı daha iptal etti! 7

İbo Show’un ne zaman başlayacağı da bilinmiyor. Star TV’nin internet sitesinde ‘yakında’ ibaresini görebilirsiniz.

Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş, programın ilk bölümünün konukları olacaktı. Zaten banttan yayınlanacak olan bu program, ileri bir tarihte izleyicilerle buluşacak.