Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nın Taner’i Berk Atan’ın aklı İzmir depremine yakalanan ailesinde kaldı!

Gönül Dağı’nın Taner’i Berk Atan’ın aklı İzmir depremine yakalanan ailesinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin başrolünde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan bulunuyor… Başrol oyuncularının birbirleri ile enerjilerinin tutması, naif bir hikayenin bulunması, müzikleri ve Anadolu’nun sıcak yüzünü yansıtması ile dikkat çeken Gönül Dağı, ekranda farklı ve özel bir yapım olarak yer alıyor.

Dizi ile yeniden gündem olan Berk Atan, Eskişehir’de çekimlerde yer aldığı sırada 6.6 olarak duyurulan İzmir depreminin haberini aldı. Oyuncunun ailesi de İzmir’deydi. Ailesi ile temasa geçen oyuncu, sıkıntılı anlar yaşadı.

Hislerini açıklayan Berk Atan, annesinin babasının sesini ilk defa bu şekilde duyduğunu ifade etti ve şöyle devam etti:” Çok uzun sürmüş. Binamız sağlam fakat evlerin kapıları ve camları patlamış çok kötüymüş çok. Kendilerini dışarı güvenli bir yere atabilmişler şükürler olsun. Allahım can kaybı yaşatmasın söylenecek söz yok…”

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın aklı İzmir depremine yakalanan ailesinde kaldı! 8

Twitter’da paylaştığı bu ilk mesajın ardından kendisine gelen yoğun mesajlardan sonra instagram hesabından da bir duyuru yapan Berk Atan, ailesinin iyi olduğunu yazdı.

Oyuncu, “Bütün ailem ve tanıdıklarımız iyi çok şükür. Yardıma ihtiyacı olanların Allah yardımcısı olsun” diyerek merak edenleri bilgilendirdi.

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın aklı İzmir depremine yakalanan ailesinde kaldı! 9