Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinin heyecanı Halit Ergenç’in her haline yansıdı!

Babil dizisinin heyecanı Halit Ergenç’in her haline yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen Cuma günü ilk bölümü yayınlanan Babil dizisi reytingleriyle daha ilk bölümden çok dikkat çektiğini gösterdi. Birincilikler elde eden Babil’in bu başarısı tesadüf değil. Zira hayatı alt üst olan bir akademisyenin hayatının anlatıldığı senaryo oldukça güçlü…

Halit Ergenç, Ozan Güven,Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi çok usta isimler de projede bir araya gelince Babil, heyecanı izleyicileri de fena sardı.

Halit Ergenç, arkadaşları ile birlikte ilk bölümü beraber izledi. Basın mensuplarına da açıklama yapan ekibin heyecanı kameralara yansıdı.

Ergenç, Vatanım Sensin dizisinden sonra yeniden ekrana döndü ve muhteşem performansı ile yine alkışı hak etti.

Ergenç, “Çok heyecanlıyım. Seyircide karşılığını bulur. Severek çalıştık, hep beraber. Arkadaşlarımız burada, burada olmayan daha birçok arkadaşımız var. Ekipçe çok keyifle çalıştık, inşallah daha iyi olacak” diye konuştu.

Dizinin kadrosunu Şampiyonlar Ligi olarak adlandıran sosyal medya kullanıcıları gibi Mesut Akusta da “Devler Ligi” ifadesini kullandı. Böyle bir kadronun bir daha kurulamayacağını da belirten Akusta, Ay Yapım’a teşekkür etti.

İşte o açıklamalar: