Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver hakkında ortaya atılan iddia ne kadar da saçmaymış!

Aslı Enver hakkında ortaya atılan iddia ne kadar da saçmaymış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Enver’in Babil’deki rolü İstanbullu Gelin’deki Süreyya’ya ne kadar benziyor? Ünlü oyuncu Aslı Enver, 3 sezon devam eden İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakterine hayat vermişti. Özcan Deniz ile dizinin başrolünde yer alan Enver, müthiş performansı ile hem taktir toplamış hem de dizinin reytinglerde zirvede yer almasının en önemli figürlerinden olmuştu.

Babil dizisiyle birlikte ekrana yeniden dönüş yapan Enver’in bir ara diziden ayrılacağı söylentileri de ortaya atılmıştı.Aslında hiç de öyle bir durumun olmadığı Enver’in senaryoyu okuduğundan bu yana diziye çok inandığı ortaya çıktı.

Babil dizisinin ilk bölümünü birlikte izleyen ekibin daha sonra kameralara yaptığı açıklamadı Aslı Anver, yaptığı açıklama ile diziyi ne kadar çok sahiplendiğini gösterdi.

Ünlü oyuncu, “Çok güzel bir iş, zaten geldiği zaman senaryo çok heyecanlanmıştık. Çünkü bir derdi var gerçekten. Şu an çekilmiş ve taze taze izlemeye hazır bir bölüm o kadar hoşuma gitti ki benim, çok mutluyum böyle bir işin içinde olduğum için” diye konuştu.

Dizinin izleyicileri Enver’in İstanbullu Gelin’deki karakterini Babil’deki Ayşe’ye benzetmesi ile ilgili de bir soru geldi. Enver, “Saçtandır” diyerek iki karakterin saçlarının benzediğine vurgu yaptı.

Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay ise şiddetle bu fikre karşı çıktı.Fettahoğlu, “Hiç alakası yok” diyerek konuyu kapattı.