Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinin kadrosundan çıkarılan Ozan Güven, darp iddiasından sonra ilk kez ortaya çıktı

Babil dizisinin kadrosundan çıkarılan Ozan Güven, darp iddiasından sonra ilk kez ortaya çıktı

tarafından zk zk

Ünlü oyuncu Ozan Güven, geçtiğimiz aylarda kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla gündemi sarsmıştı. Bulutsuz’un darp olayı sonrasında vücudunun her yerinin morardığını fotoğraflarla gösterdiği olayla ilgili olarak Ozan Güven de kendisinin darp edildiğini öne sürmüştü.

Olay medyaya yansıdıktan sonra pek çok ünlü isim de Ozan Güven’i kınayan mesajlar atmışlar ve bu olay sonrasında Güven’in iş ilişkileri de bozulmuştu. Babil dizisinde oynayan oyuncu için, dizinin yapım firması Ay Yapım’ın yeni alacağı karar merakla bekleniyordu. Ay Yapım, mahkeme sonuçlanana kadar Ozan Güven ile anlaşmalarını askıya aldıklarını belirten bir açıklama yaptı.

Dizinin çekimleri başladı ancak Ozan Güven dizide olmayacak. Yerine bir başka oyuncunun gelip gelmeyeceği ya da karakterin hikaye ile başka bir yere mi gönderileceği merak konusu.

Babil dizisinin kadrosundan çıkarılan Ozan Güven, darp iddiasından sonra ilk kez ortaya çıktı 7

Durum bir yönüyle iyice karışırken, Ozan Güven de olay sonrasında ilk kez magazincilerin kameralarına yakalandı. Evinin önünde motorsikletten inen oyuncuya sorular soran muhabirler, Deniz Bulutsuz olayını hatırlattı. Ozan Güven,
“Sabırla yargı sürecini bekleyelim” diyerek sorulara yanıt vermedi. Aynı cümleyi bir kaç kez tekrar eden Güven,reklam afişlerinin kaldırılmasından sonra Babil dizisinden de çıkarıldığı şeklindeki söylemlere de yanıt vermedi ve “Çok teşekkür ederim kolay gelsin’ diyerek gitti.