Ana sayfa Sosyal Medya Çöp Apartmanı dizisiyle ekrana dönen Farah Zeynep Abdullah’tan hayranlarına özel duyuru

Çöp Apartmanı dizisiyle ekrana dönen Farah Zeynep Abdullah’tan hayranlarına özel duyuru

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir ekranlarda olmayan genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yeni dizisi Çöp Apartmanı için hazırlıklara başlamış durumda. TRT’de yayınlanacak olan dizide, yıllar önce Kurt Seyit ve Şura dizisinde birlikte oynadığı Birkan Sokullu ile başrolde yer alacak olan oyuncu ayrıca Selen Uçer, Merve Dizdar ve Ezgi Mola ile kamera karşısına geçecek.

Sezona bambaşka bir rol ve hikaye ile dönecek olan genç oyuncu, sosyal medya hesabından dün yaptığı bir paylaşımla dikkat çekmişti. İstanbul boğazı manzarasında oturan oyuncu, doğum günü olması sebebiyle verdiği pozu takipçileriyle paylaşmıştı. Bu kez de bir rica ile gündeme geldi.

Bugün de hayranlarına seslenen oyuncu, pek çok ünlü ismin yaptığı gibi, kendisine hediye gönderecek olan sevenlerine ve hayranlarına başka bir adres göstererek, daha hayırlı bir işe vesile olmak istiyor. Oyuncu, doğumgününde kendisine hediye göndermek yerine Bir Dilek Tut Derneği’ne bağış yapılmasını rica etti.

Farah Zeynep Abdullah, instagram hesabından şu sözlerle takipçilerine seslendi.

Bugün benim doğum günüüüm ???????????? Her yıl bana yolladığınız hediyeler için minnettarım. Bu yıl, doğum günümü Bir Dilek Tut Derneği / Make A Wish Türkiye 3-18 yaş arası hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların dilekleri için bağışlamak istiyorum❤️❤️

Yeni yaşımda benim dileğim:
12 yaşındaki Wilms tümörü hastası olan Gülten ve onun gibi hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştirmek. Hadi siz de benimle aynı dileği dileyin ve Gülten’in hayaline beraber katkı sağlayalım???? Biyografimdeki linke tıklayıp dilediğiniz kadar bağış yapabilirsiniz. Gülten ve daha fazla çocuğun yüzünde kocaman gülümseme için bunu hep beraber yapalım. Şimdiden çooooook teşekkürler????????????

@makeawishturkiye @birdilektutdernegi

https://fonzip.com/birdilektut/kampanya/farah-zeynep-abdullah-in-dogum-gunu-kampanyasi

Çöp Apartmanı dizisiyle ekrana dönen Farah Zeynep Abdullah'tan hayranlarına özel duyuru 7