Ana sayfa Sosyal Medya Babil, İyi Günde Kötü Günde ve Zalim İstanbul final yaptı, ünlüler keyfini çıkartıyor!

Babil, İyi Günde Kötü Günde ve Zalim İstanbul final yaptı, ünlüler keyfini çıkartıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranına bu sezon zamansız veda eden 3 dizinin 3 ünlü oyuncusu, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri çekti. Haziran ayında sürpriz finalle biten Zalim İstanbul’dan sonra Mine Tugay, yoğunluktan çıktı. İyi Günde Kötü Günde 6. bölümle bitince Yasemin Allen de kendine daha çok zaman ayırabildi. Babil dizisi bitince de Nur Fettahoğlu, normal hayatına geri döndü.

3 ünlü oyuncu da sosyal medya paylaşımları ile ne kadar rahat ve huzurlu olduklarını anlatıyor. Babil’de Eda olarak izlediğimiz Nur Fettahoğlu, “Olabildiğince sakin” notu ile diziden sonra temposunun düştüğünü ve sakinleştiğini de anlatmış oldu. Ünlü oyuncuya hayranlarından binlerce beğeni ve iltifat içerikli yorum da geldi.

Babil, İyi Günde Kötü Günde ve Zalim İstanbul final yaptı, ünlüler keyfini çıkartıyor! 9

Bu sezona İyi Günde Kötü Günde isimli diziyle başlayan Yasemin Allen ise Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ile başrolü paylaşmıştı.Star TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi eleştirilerin arasında kanal tarafından 6. bölümde bitirildi.

Yasemin Allen bir dizi talihsizliği daha yaşadı. Yoğun dönemin ardından ise ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor. Oyuncu esprili bir paylaşımda bulunarak takipçilerinden ilgi gördü.

Netflix’te yayınlanan Big Mouth isimli animasyon çizgi dizinin karakterleri olan Lola ve Jay’in 2020’nin en iyi şeyi olduğunu yazan Yasemin Allen, esprili fotoğrafıyla da beğenileri kaptı.

Babil, İyi Günde Kötü Günde ve Zalim İstanbul final yaptı, ünlüler keyfini çıkartıyor! 10

Haziran ayında Zalim İstanbul dizisindeki Şeniz karakterine veda eden Mine Tugay da dinlenmeye geçti. “Evde Kal” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan oyuncu, hayranlarının dikkatini çekti.

Koronavirüs sürecinde evde kalmanın önemini bu yolla aktaran oyuncunun dizi yoğunluğundan çıkmanın verdiği mutluluğu da yüzüne yansımıştı.

Babil, İyi Günde Kötü Günde ve Zalim İstanbul final yaptı, ünlüler keyfini çıkartıyor! 11