Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın yeni dizisi Pera Palas’taki partneri belli oldu! Bakın kim?

Hazal Kaya’nın yeni dizisi Pera Palas’taki partneri belli oldu! Bakın kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, ekranlara son olarak Bizim Hikaye dizisiyle gelmişti. Dizinin finaline doğru hamile olduğu öğrenilen Kaya, 2019 yılının Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmiş ve bir süre projelerine ara vermişti. Yönetmen-Oyuncu Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya’nın bir süre önce ismi yeni bir diziyle anılmıştı.

Oyuncu, yaz aylarında Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde Onur Tuna ile başrolde yer almış ve uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçmişti. Bir kaç ay önce de Netflix için çekilecek bir dizide oynayacağı öğrenilmişti.

Hazırlıkları devam eden dizinin isminin Pera Palas olduğu da medyaya yansımıştı. Karga Seven Pictures’ın Netflix için hazırladığı Pera Palas dizisinde Hazal Kaya’nın partnerinin kim olacağı merak konusuydu!

Sonunda bu soru da yanıtını buldu! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın, twitter hesabından verdiği bilgiye göre Hazal Kaya’nın partneri Selahattin Paşalı oldu! Paşalı, son dönemin dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor.

Hazal Kaya'nın yeni dizisi Pera Palas'taki partneri belli oldu! Bakın kim? 7

Emre Şahin’in yönetmenliğini yaptığı ve Elif Usman’ın senaryosunu yazdığı dizinin hazırlıkları sürüyor. Hazal Kaya, şu sıralar oğlu Fikret Ali ile birlikte, Son Yaz dizisinde oynayan eşi Ali Atay’ın yanına İzmir’e gitti.

Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla bir süredir diziye hazırlanmakta olduğunun işaretlerini de veriyordu! Çeşitli dersler aldığı yaptığı paylaşımlardan anlaşılan oyuncu, müzik eğitimi ve aynı zamanda oyunculuğunu geliştirmek için de dersler aldığını paylaşımlarıyla ortaya koymuştu.

İddialı bir projede, iddialı bir rolde oynayacak Hazal Kaya. Cast çalışmaları halen süren ve “Pera Palas’ta Gece Yarısı” isimli kitaptan uyarlanan dönem dizisinde Atatürk’ün, Cevad Paşa’nın, Agatha Christie ve eşi Archibald Christie’nin de 30’lu yaşlarına yer verilecek.