Ana sayfa Sosyal Medya Babil veda ederken, Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu’nu sette gülme krizi tuttu!

Babil veda ederken, Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu’nu sette gülme krizi tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Babil dizisi, 20 Kasım akşamı 19. final bölümü ile yayınlanacak. Reytingleri ikinci sezonda düşen dizi ekibi için de izleyiciler için de bu erken final iyi olmadı…

Başrol oyuncularından Aslı Enver ile Nur Fettahoğlu, sette uzun süre birlikte yer almanın da verdiği dostluk ortamını instagram üzerinden takipçilerinin beğenisine sundu. İkili, deniz kıyısında çekilen birbirinden güzel pozlarıyla takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Nur Fettahoğlu, pozları instagram hesabından yayınladı ve “Gülmekten karnımıza ağrılar girsin, ağzımızı toparlayamayalım inşallah!! @aslienver” diyerek fotoğrafları yayınladı.

Babil veda ederken, Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu'nu sette gülme krizi tuttu! 8

Aslı Enver, kalp emojisi ile bu paylaşıma destek verdi. “Hep böyle gülün” diye yorum bırakan dizi hayranları da ünlü oyuncuların sempatik hallerini çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Babil veda ederken, Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu'nu sette gülme krizi tuttu! 9

İzleyicilerin merak ettiği bir başka şey ise, bu fotoğrafların da çekildiği sahnede neler yaşandığı idi…

Bir anlamda veda paylaşımı olarak da görülen bu pozlar için bir dizi hayranı, “Bu sahne de neler yaşandı anlata bilir misin? Yoksa İrfan’a mı tartışıyorsunuz?” diye esprili bir yorum da yaptı.