Ana sayfa Sosyal Medya Babil’in Ayşe’si Aslı Enver’in büyük başarısı

Babil’in Ayşe’si Aslı Enver’in büyük başarısı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Babil dizisinin ikinci sezonu da merakla bekliyor. Dizinin yeni bölümlerinin Eylül ayında yayınlanacağına dair tahminler de yapılıyor. Hazırlıkları bir süre önce başlayan dizinin başrol isimlerinden birisi de Aslı Enver.

Ünlü oyuncu çalışmaların başladığını yaptığı paylaşım ile duyurdu. Babil dizisinde Ozan Güven ile Ay Yapım’ın yollarının ayrıldığı biliniyor. Ama Egemen karakterine ne olacağı bilinmiyor. İzleyiciler de en çok bu konuyu merak ettiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Mesut Akusta’nın da başrolünde yer aldığı Babil dizisinde Ayşe karakterinin aslında sekreter değil, polis olduğu da ortaya çıkmıştı.

Aslı Enver’in dizinin ikinci sezonunda daha etkili olması bekleniyor. Oyuncu bu arada hayran kitlesini de hızla artıyor. Sosyal medyada nadir paylaşım yapanlardan birisi de Aslı Enver.

Babil'in Ayşe'si Aslı Enver'in büyük başarısı 7

Oyuncunun instagram hesabı ise 6 milyonun üzerine çıktı. Oyuncu, son yıl içinde 4 milyondan 6 milyona çıkarak hesabını da hızlı bir şekilde yükseltme başarısı sergiledi 2018 yılının Ocak ayında oyuncunun hesabı 4 milyondu.

Aslı Enver, derinden ama güçlü bir şekilde hayran kitlesini artırarak kariyer yolculuğunu sürdürüyor.