Ana sayfa Sosyal Medya Babil’in Nihal’i Aslı Enver kapak kızı oldu

Babil’in Nihal’i Aslı Enver kapak kızı oldu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslı Enver, bir dergiye hem röportaj verdi hem de kapak kızı oldu. Şu sıralar Babil dizisi ile ekranlara gelen Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisindeki Süreyya karakterinin ardından bu kez polis memuru Nihal olarak izleyici karşısına çıktı. Farklı bir karakterle ekranlara gelen oyuncunun son instagram paylaşımı ise beğeni topladı.

Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri dizileriyle ünlü olan Aslı Enver, bir dönem beraber olduğu Murat Boz ile de sıkça anılmıştı. Şimdilerde kendini işine ve evindeki sevimli dostlarına veren Aslı Enver, çok fazla göz önünde olan bir isim değil.

Sosyal medyada da çok etkin olmasa bile yaptığı paylaşımlarla beğeni topluyor. Hayranlarının ilgiyle takip ettikleri oyuncu, dizi setinden de zaman zaman paylaşımlar yapıyordu. Ancak Babil dizisinin iki bölüm sonra final yapacağı öğrenildi.

Hayranlarını üzen bu haberin ardından Aslı Enver, bir dergiye verdiği pozlarla gündeme geldi. Aslı Enver, Marie Claire dergisinin yeni sayısının kapağında yer alıyor.

Oyuncu, kapak fotoğrafını ve bir başka fotoğrafı instagram’dan paylaştı.

İşte o paylaşım….

@marieclairetr ???? Yayın Yönetmeni: @handetokmak
Röportaj: @gozdeeyibilir
Fotoğraf: @turanertekin
Moda Editörü: @tugceulkumen
Saç: @yildirimbozuyuk / @artandist
Makyaj: @hakankultur
Fotoğraf Asistanı: #NurettinÖztür
Moda Editörü Asistanları: #ŞevvalAkyüz , #BeyzaErdem
Manikür: #GülnuraSeidibalieva
Video: @dilekaltan
Video Asistanı: @tugcealdan

Babil'in Nihal'i Aslı Enver kapak kızı oldu 8

Babil'in Nihal'i Aslı Enver kapak kızı oldu 9