Ana sayfa Sosyal Medya Onur Saylak’tan Babil’deki rol arkadaşı Halit Ergenç’e manidar veda

Onur Saylak’tan Babil’deki rol arkadaşı Halit Ergenç’e manidar veda

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinin bir süre önce final yapacağı ortaya çıkmıştı. Kanalın reytingleri düşük gelen Babil dizisini 20 bölüm sonra bitireceği haberi izleyenleri üzse de iki bölüm sonra dizi ekrana veda edecek. Pek çok kişinin “Bu kadro bir daha bir araya gelmez” dediği oyuncuların yer aldığı dizi, ne yazık ki Cuma akşamları yayınlanan diğer diziler karşısında reytingleriyle rekabet edemedi.

Halit Ergenç, Onur Saylak, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Mesut Akusta’nın başarılı performanslarıyla müthiş bir oyunculuk sergiledikleri dizi, ne yazık ki 20 Kasım akşamı yayınlanacak olan 20. bölümle final yapacak.

Geçtiğimiz sezon başlayan ve pandemi sürecinde çekimleri duran dizi, yaz aylarında da Ozan Güven’in kız arkadaşını darp ettiği iddiası ile sarsılmıştı. Zira oyuncunun mahkemelik olması ve sosyal medyadan da pek çok ünlü ve halktan insanlar tarafından tepki alması nedeniyle diziye devam etmesi konusunda yapım şirketi kaygılar taşıyordu.

Sonunda Egemen karakterini oynayan Ozan Güven’in ayrıldığı açıklaması yapıldı Ay Yapım’dan ve yerine Onur Saylak getirildi.

Başarılı oyuncu, Halit Ergenç ile birlikte Vatanım Sensin dizisinde de birlikte oynamıştı. Oynadığı her role kattıklarıyla, başarılı bir isim olan Onur Saylak’ın gelişi izleyiciyi de sevindirmişti.

Yaşanan bu güzel gelişmeye karşın dizi yeni sezonda beklenen reytingi alamadı. Her ne kadar iyi oyunculuklar sergilense ve senaryo sürprizlerle dolu da olsa, reytingleri ekranda kalmaya yetmedi.

Dizinin son bölüm çekimleri sürerken Onur Saylak, instagram sayfasından manidar bir paylaşım yaptı. Saylak, dizinin setinde Halit Ergenç ile oturmuş sahnelerinin gelmesini beklerken çekilen bir fotoğrafına “Anlaştık bir beş sene sonra tekrar” notunu düştü.

İzleyicinin de bu iki başarılı oyuncuyu yeniden  bir arada görmek isteyeceği aşikar. Bakalım ne zaman olacak bir dahaki buluşma?

İşte Onur Saylak’ın veda niyetindeki o paylaşımı…

Onur Saylak'tan Babil'deki rol arkadaşı Halit Ergenç'e manidar veda 7