Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bahar Candan yarışmadan elendi, Eser Yenenler’in programı durduruldu

Bahar Candan yarışmadan elendi, Eser Yenenler’in programı durduruldu

tarafından ker_def

Bahar Candan’a veda, Eser Yenenler’e mola!

Skandal gecenin ardından Eser Yenenler’in ‘3 Adam’ isimli programının çekimlerine bir süre ara verildi. Gecenin diğer kahramanı Bahar Candan ise ‘İşte Benim Stilim’ isimli yarışmadan elendi.

Takvim’den Halil Çilingir’in haberine göre ünlü popçu Murat Boz’un geçtiğimiz hafta Bahar- Nihal Candan kardeşlerle yaptığı kaçamak, düzenini bozdu. Olay kardeşlerle Eser Yenenler’in villasında sabaha kadar eğlenen Boz’u Aslı Enver, beraber yaşadıkları Yeniköy’deki evden kovdu. İhaneti affetmeyen güzel oyuncu, eski aşkına evi boşaltması için haber gönderdi.

Geçtiğimiz yıl lüks bir villanın 2 katını aylık 18 bin liraya kiralayan Murat Boz, alt katı ofis olarak kullandığı için hemen yeni bir ev arayışına girdi. Geçici olarak ailesinin yanına taşınan 37 yaşındaki şarkıcının önceki gün Zorlu Center ve Rumelihisarı’ndaki birkaç eve baktığı öğrenildi.

BÜTÇESİ 5 MİLYON TL

Bu kez oturacağı evi satın almayı planlayan Murat Boz, konuşulanlara göre bunun için 5 milyon TL’lik bir bütçe ayırdı. Tüm bunlar olurken Enver ise sessizliğini korudu. İhanetle ilgili tek kelime dahi etmeyen Enver, duruma tepkisini Eser Yenenler’i takipten çıkararak göstermişti. Önceden Murat Boz’un tüm paylaşımlarını beğeni yağmuruna tutan güzel oyuncunun eski aşkını takibe devam etmesine rağmen hiçbir fotoğraf veya videosunu beğenmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

EVDEN KOVULDU

Kaliteli duruşuyla milyonların sevgisini kazanan Aslı Enver’i sıradışı kardeşlerle aldattığı için tepki çeken Murat Boz, güzel sevgilisi tarafından da ilk iş olarak birlikte yaşadıkları evden kovulmuştu. Enver’in Boz’un telefonlarına çıkmadığı da öğrenildi.

BAHAR’A VEDA ESER’E MOLA

Skandal gecenin ardından Eser Yenenler’in ‘3 Adam’ isimli programının çekimlerine bir süre ara verildi. Gecenin diğer kahramanı Bahar Candan ise ‘İşte Benim Stilim’ isimli yarışmadan elendi.