Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin, cesur pozuyla sosyal medyayı salladı!

Bahar Şahin, cesur pozuyla sosyal medyayı salladı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Zalim İstanbul dizisinde oynadığı Ceren karakteri ile hafızalara kazınan bir isim oldu Bahar Şahin. Genç oyuncu, Kanal D’de yayınlanan ve Haziran ayında ekrana veda eden diziyle birlikte pek çok hayran edindi. Oyuncunun dikkat çeken performansı, kariyeri için de hızlı bir sıçrama yaşattı.

Ceren rolünden sonra yapımcıların dikkatini çeken ve pek çok teklif alan ve Bahar Şahinl’in bir başka dizi ile ekranlara dönmeye hazırlandığı bir süre önce öğrenilmişti. Bu kez bir aile komedisi dizisinde rol alacak oyuncu. Yine Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin ismi İyi Aile Babası.

Üstelik birlikte kamera karşısına geçeceği isimler de muhtemelen genç oyuncunun mesleğinde kıymetli deneyimler sunacak isimler. Zira bu isimlerden birisi Güldür Güldür Show’dan ayrılan Çağlar Çorumlu. Bir diğer isim ise özellikle komedi yapımlarının aranan ismi haline gelen Şebnem Bozoklu.

Üstelik sadece bu iki isim değil, Salih Kalyon, Melek Baykal ve Timur Acar gibi oyuncular da dizide rol alıyor. Bu usta isimlerle birlikte kamera karşısına geçecek olan Bahar Şahin’in nasıl bir rolde yer alacağı ise merak konusu.
Bugünlerde dizinin çekimlerinin başlaması bekleniyor. Bahar Şahin, iki usta isimle birlikte başrolde yer alacak.

Hakan Algül’ün yönetmenliğini yapacak olan diziyi bekleyen hayranları, Bahar Şahin’in bir dergi için verdiği pozlara kilitlendi bir anda!

Şahin, bir koltukta beyaz takım elbise içinde görünüyor fotoğrafta. Derin dekoltesiyle cesur bir poz veren oyuncunun bu fotoğrafı, hayranlarından büyük beğeni aldı. Şahin, yayınladığı fotoğrafla dergiye emeği geçenlere de tek tek teşekkür etti.

İşte o paylaşım:

O kadar tatlı insanlarlar bir araya geldim ki keşke bütün dergi çekimlerim böyle olsa dedim.
Birbirinden harika sorular sordular bende keyifle cevapladım ????

Genel Yayın Yönetmeni: @gulay_ozdemir
Fotoğraflar: @serhathayri
Moda Direktörü: @caglakucukdereli
Styling: @irmakozdener
Saç ve Makyaj: @mesut.ozuzun
Prodüksiyon: @mine.gunduz
Fotoğraf Asistanı: @ugursariduran
@nutekstudio @gardiropmagazin @famelogtalent @senturk.sule

Bahar Şahin, cesur pozuyla sosyal medyayı salladı! 7