Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in kahkaha fışkıran fotoğrafı, Songül Öden’in Enis Arıkan gözünden hali…

Fahriye Evcen’in kahkaha fışkıran fotoğrafı, Songül Öden’in Enis Arıkan gözünden hali…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları, takipçilerini de mutlu ediyor. Dizilerde olmasa da onları sosyal medyadan takip etmeye çalışan hayranları, etkin bir şekilde sosyal medyayı kullanmasını bekliyorlar. Fahriye Evcen ve Songül Öden, çok da etkin kullanıcılar olmasa da yaptıkları paylaşımlarla hayranlarının yüzünü güldürüyor.

Bir mekanda uzun yıllardır dost olduğu Enis Arıkan ile buluşan Songül Öden, instagram sayfasından bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı çeken kişinin Enis Arıkan olduğunu da paylaşımına not düştü. Temmuz ayında bir süredir beraber olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden’in dikkatle birisini dinlediği görülüyor.

Enis Arıkan’ın gözünden Songül Öden’in o andaki hali, fotoğrafa yansırken, Öden de Arıkan’a ‘gözünü sevdiğim’ diyerek iltifat ediyor.

Gözünü sevdiğim @enisarikan????

Fahriye Evcen'in kahkaha fışkıran fotoğrafı, Songül Öden'in Enis Arıkan gözünden hali... 8

Bir diğer Oyuncu Fahriye Evcen ise bahçede biriyle konuşurken kahkahalar içinde seyre dalmış. Oyuncunun doğal haliyle çekilen pozunda attığı kahkaha, adeta fotoğrafa bakanların kulağında çınlıyor… Eşi Burak Özçivit ve oğlu Karan ile mutlu bir aile hayatı olan Fahriye Evcen’in yaşadığı huzur ve sevinç de yüzüne yansıyor.

Yüzünde hiç makyaj olmaması da Evcen’in doğal halinin hayranları tarafından beğeni almasını sağlamakta.

????

Fahriye Evcen'in kahkaha fışkıran fotoğrafı, Songül Öden'in Enis Arıkan gözünden hali... 9