Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin, kadrosuna yeni dahil olduğu Zevcat filminin setinden ilk paylaşımı yaptı!

Bahar Şahin, kadrosuna yeni dahil olduğu Zevcat filminin setinden ilk paylaşımı yaptı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Cemal Hünal, Yağmur Ün ve Hande Subaşı’nın başrolünde yer aldığı Zevcat adlı filmin çekimlerinin geçtiğimiz gün başladığı duyurulmuştu.

Ancak magazin basınında yer alan haberlere göre filmle ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Filmin başrol oyuncularından Yağmur Ün, yapım ekibine 2 aylık hamile olduğunu açıkladı.

Okuma provalarını gerçekleştirip sete çıkmaya hazırlanan yapım ekibi bu haber karşısında neye uğradığını şaşırdı. Cemal Hünal senaryo gereği beraber ağır darp sahneleri çekeceği Yağmur Ün için “Hamile bir kadınla o sahnelerde oynamam riskli olur” dedi. Bu gelişme üzerine filmin sete çıkış tarihi ertelendi ve başrol karakter için yeni bir oyuncu arayışına girildi. Filmin yeni başrol oyuncusu Bahar Şahin oldu.

Bahar Şahin instagram hesabından film ile ilgili ilk paylaşımı yaptı. Güzel oyuncu, partneri Cemal Hünal ile birlikte setten bir fotoğrafını yayınladı.

Altayaz Production ve Kum Film’in yapımdan İlter Aykaç ve Erol Akyürek’in yapımcılığını üstlendiği Zevcat filmini Meryem Beyza Er yönetecek.

Zevcat’ın Ekim ayında Türkiye’de Kasım ayında ise Amerika’da vizyona girmesi düşünülüyor. Filmin konusu ise şöyle; Bahar 20’li yaşlarda güzel bir kızdır. Kemal’e aşık olur ancak onun evli olması, çocuğunun olması Bahar’ın aşkına engel olmaz. Bahar imam nikahıyla Kemal ile evlenir ve Kemal’in, karısının ve kızının bulunduğu evde birlikte yaşamaya başlar. Bahar kuma olarak geldiği için sevilmez ancak aynı evi ve kocayı paylaşan bu iki kadının hikayesi beklenmedik şekilde birbirine umut olma hikayesine dönüşecektir.