Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran’ın çekimlerini tamamlayan Burak Deniz yeni projesine odaklandı!

Şahmaran’ın çekimlerini tamamlayan Burak Deniz yeni projesine odaklandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin yıldızı en çok parlayan yıldızlarından Burak Deniz bir projesini tamamlayıp yenisine başlıyor. Şahmaran dizisinin çekimlerini tamamlayan Deniz şimdi yeni projesi Gidenler’e odaklandı.

Bugüne kadar birçok dizide rol alan ancak geçen yıl ATV’de ekrana gelen Maraşlı dizisiyle kariyerinin çıkışını yapan Burak Deniz ardından Ferzan Özpetek’in Disney Plus’ta yer alacak dizisi Cahil Periler için İtalya’da kamera karşına geçmişti.

Yakışıklı oyuncu bu projenin ardından Netflix için çekilen Şahmaran dizisi için sete çıktı. Burak Deniz bu dizide başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaştı. Şahmaran dizisinin çekimleri bir süre önce tamamlandı ve bu kez Burak Deniz yeni projesinin hazırlıklarına başladı.

Şahmaran’ın çekimlerini tamamlayan Burak Deniz yeni projesine odaklandı! 7

Yakışıklı oyuncu yine Netflix için çekilecek Gidenler isimli filmde rol alacak. Burak Deniz’in rol arkadaşı ise Dilan Çiçek Deniz. Daha önce BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde başrolü paylaşan iki oyuncu bu kez yeniden bir projede birlikte çalışacak.

Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yapacağı filmin çekimlerine çok yakında başlanacak. Ekibin şubat ayında sete çıkacağı belirtiliyor. Burak Deniz de Şahmaran’dan sonra verdiği kısa bir tatil molasından sonra yakında yeniden sette olacak.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz Küçük Tatlı Yalancılar ve Yarım Kalan Aşklar’dan sonra Gidenler ile üçüncü kez bir araya gelecek. İki başarılı oyuncunun yeniden bir araya gelecek olması hayranları tarafından sevinçle karşılandı.