Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinin reytingleri de keşke youtube gibi olsa!

Baht Oyunu dizisinin reytingleri de keşke youtube gibi olsa!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baht Oyunu dizisinin reytingleri düşüyor, ancak sosyal medya ilgisi artıyor. Televizyon ekranında bir reyting gerçeği var. Sosyal medyada da etkileşim gerçeği bulunuyor. Ne yazık ki, sosyal medyadaki büyük etkileşimin reytinglere bir etkisi yok.

Baht Oyunu isimli Kanal D dizisi başarılı bir hikaye ve iyi oyunculuk performansları ortaya koyuyor. Salı akşamları yayınlanan dizinin 10 bölümü geride kaldı. Bir ara çok iyi reytingler alabilen dizi ne yazık ki son dönemde izleyici kaybı yaşadı.

Baht Oyunu dizisinin reytingleri aslında hak ettiğinin çok altında. Ancak dizinin sosyal medya yansıması o kadar iyi ki, gençleri kendisine hayran bıraktığını buradan anlayabilirsiniz.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın güçlü uyumu ve enerjileri de hikayenin sevilmesine büyük katkı yaptı. Baht Oyunu dizisinin reytingleri televizyon ortamında düşük olsa da sosyal medyadaki güçlü konumu görmek de gerekiyor.

Baht Oyunu dizisinin reytingleri de keşke youtube gibi olsa! 7

Baht Oyunu’nun 11. bölümünden ilk fragman yayınlandı. 10 saat gibi bir sürede 800 binin üzerinde izlenme elde edildi. Dizinin hayranlarının yaptıkları yorumların da etkisi ile youtube trend videolar listesinde Baht Oyunu 11. bölüm fragmanı 4. sıraya kadar yükseldi.

Diziye olan ilgi youtube tarafında çok güçlü. Ancak reytingler noktasında tatmin etmeyen bir durum var. Kanal D diziyi yurt dışı satışlarını da hesap ederek bir süre daha sürdürecektir. Ancak kış döneminde iddialı rakiplerle Baht Oyunu’nun yarışması beklenmiyor.

Youtube ortamındaki güçlü geri dönüşlerin reytinglere de bir etkisi olsa çok iyi olurdu. Birçok dizi için artık sadece televizyon reytinglerinin değil, sosyal medya etkileşimlerinin de dikkate alınması şart.

İşte 31 Ağustos Salı günü yayınlanacak olan Baht Oyunu dizisinin 11. bölüm fragmanı: