Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirisü yakalanan Ezgi Mola, büyük bir uyarıda bulundu!

Koronavirisü yakalanan Ezgi Mola, büyük bir uyarıda bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola, 8 yılın ardından dizi setlerine Masumlar Apartmanı ile dönüş yaptı. Geçen sezon TRT1 ekranında çok başarılı bir Safiye performansı sergileyen oyuncu, hayranlarından tam not aldı.

Masumlar Apartmanı’nın sezon finali yapmasının ardından bir süre dinlenen oyuncu, sonrasında ise Erşan Kuneri dizisi için sete çıktı. Cem Yılmaz imzalı dizi Netflix için çekiliyor ve etkileyici oyuncu kadrosunda Ezgi Mola da bulunuyor. Ünlü oyuncunun bu süreçte koronavirüse yakalandığı da ortaya çıktı.

Erşan Kuneri setinde tüm ekip testler yaptırdı ve sonuçların da negatif çıktığı belirtiliyor. Hem Erşan Kuneri hem de Masumlar Apartmanı çekimlerini etkileyen Ezgi Mola’nın sağlık durumu da netleşti.

Koronavirisü yakalanan Ezgi Mola, büyük bir uyarıda bulundu! 7

Ünlü oyuncu testlerinden bazılarının negatif bazılarının pozitif olduğunu ve kendisini karantinaya aldığını söyledi. Sosyal medyadan açıklamada bulunan Ezgi Mola, iki aşısını da yaptırdığı belirtti ve hiçbir belirti göstermediğine vurgu yaptı.

Henüz aşı yaptırmayanları da uyaran Ezgi Mola, şunları anlattı:

“Arkadaşlar tabii ki etrafımdan çok soran var, sizden de öyle… Temasım olduğu için kendimi karantinaya aldım. Testlerimin bazıları pozitif, bazıları negatif. Çünkü iki tane test yaptılar bana. Dolayısı ile risk durumu devam ettiği için de ben testlerime devam edeceğim. Sürekli negatif çıkana kadar. Bu süreçte de tabii ki iki aşı yaptırmış olmamın avantajı ile en ufak bir semptom göstermiyorum. Ne bir ağrı, eklem ağrısı, baş ağrısı, ateş ya da başka benzer semptomlar hiçbirisi yok. İyi ki iki aşımı da yaptırmışım. Ne yazık ki yoğun bakım ünitelerinde olan yüzde 90 hastanın aşısı yok. Yaptırmayanlar da ne olur bir kez daha düşünsün. Lütfen yaptırın. “