Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baht Oyunu dizisiyle göz kamaştıran Hande Subaşı kadınların ortak derdine dokundu!

Baht Oyunu dizisiyle göz kamaştıran Hande Subaşı kadınların ortak derdine dokundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadına yönelik şiddet olaylarının hiç bitmediği ve toplumsal bir yara olduğu ülkemizde, farkındalık noktasında önemli mesajlar verilmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı da yaptığı açıklamalarda kadınların sürekli tetikte yaşamak durumunda kaldığını ve bunun çok ürkütücü bir şey olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada birçok meslektaşının başına gelen olaylara dikkat çekti. Kendisinin başına saplantılı bir hayran nedeniyle bir şey gelmediğini belirten Hande Subaşı, her an böyle bir şey olabileceğini de bildiğini ifade etti.

Oyuncu, “Gittiğim yere, saate, çevreme, arkamı, önümü kolluyorum. Özellikle kadın olunca… Ben sosyal medyada çok vakit harcamıyorum. orada yaşamadığım için arada paylaşımlar yapıyorum. Güzel mesajları görüyorum. Olumlusu da olumsuzu da benim için orası gerçek bir dünya değil” dedi.

Baht Oyunu dizisiyle göz kamaştıran Hande Subaşı kadınların ortak derdine dokundu! 8

Herkesin kendisini sosyal medyaya kaptırdığını anlatan Hande Subaşı, bunun erkek veya kadın olarak fark etmediğini, her bireyin biraz daha uzak durması gerektiğini söyledi.

Oyuncu, “Bana zaman kaybı olarak geliyor, çok ilgimi çekmiyor, gerçek değil. Ben o konuda biraz eski kafalı olabilirim” diye konuştu.

Sosyal medyada etkili olan oyunculara daha fazla başrol teklifi geldiği yolundaki tartışmanın sorulması üzerine Hande Subaşı şöyle konuştu:

“Olabilir, öyle tercih edenler de belki vardır. Öyle bakmayan da var. Çok değerli, severek izlenen insanların milyon takipçisi yok. O yüzden tercih eden de tanıtım için vardır.”

Baht Oyunu dizisiyle göz kamaştıran Hande Subaşı kadınların ortak derdine dokundu! 9

Dinlenmekte olduğunu ve gelen işleri değerlendirme aşamasında olduğunu belirten Hande Subaşı, şu aşamada netleşen bir projesi olmadığını söyledi.

1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Hande Subaşı, 2006 yılından bu yana oyunculuk yapıyor.Son olarak Baht Oyunu isimli dizide Nergis karakteri ile izlediğimiz oyuncu, bugüne kadar birçok projede başrolde bulundu.