Ana sayfa Dizi Haberleri Televizyon dizilerine sırtını çeviren Kenan İmirzalıoğlu’ndan hayranlarını üzen açıklama!

Televizyon dizilerine sırtını çeviren Kenan İmirzalıoğlu’ndan hayranlarını üzen açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, son dönemde eşi Sinem Kobal ile birlikte çocuklarının doğumuyla ilgili konularla gündem oldu. 2016 yılında evlenen çiftin kızları Lalin 2020 yılının ekim ayında dünyaya geldi. 2021 yılının Kasım ayında ise Sinem Kobal’ın ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı.

İkinci çocuk heyecanı da yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, en son Alef isimli Blu TV dizisinde başrolde yer almıştı. Bu projenin ardından 2 yıldır setlerde göremediğimiz oyuncu, 2018 yılında büyük başarısızlık yaşadığı Mehmed Bir Cihan Fatihi isimli diziden sonra da bir daha televizyon projelerine katılmadı… atv’de Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programını sunarak yoluna devam eden oyuncudan yeni bir dizi bekleyenler daha uzun süre bekleyecek gibi gözüküyor.

Yer alacağı projelerde her şeyin senaryoya bağlı olduğunun altını çizen oyuncu, şunları söyledi: “Tamamen iş senaryoya bağlı. İçimizdeki insani duyguyu ne kadar ortaya çıkartacağına bağlı. Önden olmazlar veya olurlar koymak ne kadar doğru, bilemiyorum. Proje proje değerlendirilecek bir şey.”

Birçok hayranı oyuncunun yeniden televizyon dizilerine dönmesini istiyor. Ancak Kenan İmrizalıoğlu şimdilik bu konudan uzakta duruyor. Oyuncu, şu anda değerlendirdiği bazı projeler olduğunu ama anlaşma yaptığı planlı bir işinin olmadığını sözlerine ekledi.

Hayatının iyi gittiğini belirten Kenan İmirzalıoğlu, eşinin de sağlığının ve keyfinin yerinde olduğunu açıkladı. İkinci bebeklerinin doğumu için Mayıs sonunu işaret eden oyuncu, “Allah tamamına erdirecek. Aile büyüyor” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin bebek beklediği hatırlatılınca, konuştuklarını ifade eden oyuncu, “Kıvanç ve Başak adına çok mutlu olduk. Çocuk isteyenler için, yuvaya geldiği zaman bambaşka bir hale dönüşüyor” dedi.