Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi dizisi hem güldürüyor hem duygulandırıyor

Balkan Ninnisi dizisi hem güldürüyor hem duygulandırıyor

tarafından ker_def

TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Balkan Ninnisi”, her hafta izleyici sayısını artırarak ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dizinin 6. bölümü, 2 Ağustos Salı akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor.

Dizinin, 2 Ağustos Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak 6. bölümünde de yine birbirinden komik ve eğlenceli olaylar birbirini takip edecek, izleyiciler kimi zaman duygulanacak kimi zaman gülecek, zamanın nasıl akıp geçtiğini fark etmeyecek.

Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtan “Balkan Ninnisi”nin yapımcılığını Yalçın Arı ve Uğur Uzunok, yönetmenliğini Serdar Akar üstleniyor.

“Balkan Ninnisi”nin, 2 Ağustos Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak 6. Bölüm özeti ise şöyle:

“Süleyman, çarşı ağası olamasa da doğruyu söyleyerek çarşıda itibarını geri kazanır. Bu duruma en çok babası Zübeyir Ağa sevinirken en çok üzülen de Arif olur. Jovanka ile oynayacak oyuncunun bulunması konaktaki her iki aileyi de rahatlatır. Jovanka’nın parayı almasını her iki aile büyük bir heyecanla beklemeye başlar… Neriman, kızlarıyla birlikte börekler açıp türküler söyleyerek bu güzel haberi kutlama hazırlıkları yapar…

Bu arada Zafer’le gizli gizli görüşen Ayşen, onun geri dönüşüne çok sevinir. Arif’le Gülsüm arasında ise son zamanlarda sert rüzgarlar esmeye başlamıştır.

Gülsüm’ü mutlu edebilmek ve onun yüzünü güldürebilmek için türlü yöntemlere başvuran Arif başarılı olabilecek midir?

Tahir ailesi, Makedon ailenin konaktan gitmesini beklerken, tapunun gerçek çıkması ve yapımcının film projesinden vazgeçmesi, her şeyi alt üst eder. Köfteci Süleyman, Neriman ve aile üyeleri bu duruma nasıl tepki verecektir?

Konakta yaşanan karmaşadan haberi olmayan ve beklenmedik bir hamle yaparak Jovanka’ya radyodan ilan-ı aşk eden Ertan, sevdiğinden ne yanıt alacaktır?..”

“Balkan Ninnisi”, heyecan, dram ve eğlenceli sahnelerle dopdolu 6. Bölümüyle izleyicileri, bu hafta da TRT 1 ekranlarında buluşturacak.