Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ü hayranlarına kavuşturan Zeytin Ağacı ilk günden zirvede!

Tuba Büyüküstün’ü hayranlarına kavuşturan Zeytin Ağacı ilk günden zirvede!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlardan uzun süredir uzakta olan Tuba Büyüküstün’e hayranları nihayet kavuştu. Başarılı oyuncunun başrolünde yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi 28 Temmuz’da Netflix’te gösterime girdi. Dizi paylaşıldıktan kısa süre sonra birçok ülkede en çok izlenenler arasına yerleşti.

Tuba Büyüküstün’ün sadece Türkiye’de değil yurt dışında da çok büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu herkes tarafından biliniyor. Özellikle başrolünü Engin Akyürek’le paylaştığı Kara Para Aşk dizisinin birçok ülkede yayınlanmasından sonra Büyüküstün, dünya çapında bir üne kavuştu.

En son Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelen Tuba Büyüküstün çok uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarına kavuştu. Geçen yaz çekimleri tamamlanan Zeytin Ağacı isimli dizi 28 Temmuz’da Netflix’te izleyiciyle buluştu. Büyüküstün’ün hayranları çok uzun zamandır bu günü bekliyordu.

Tuba Büyüküstün’ü hayranlarına kavuşturan Zeytin Ağacı ilk dünden zirvede! 1

Nitekim beklenen oldu. Zeytin Ağacı gösterime girer girmez birçok ülkede en çok izlenenler listesine girdi. Zeytin Ağacı ABD, İspanya, Kanada, Tanzanya, Lübnan, Arnavutluk, Libya, Arjantin, Şili, Peru, Meksika, İtalya, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Suudi Arabistan ve Filistin’de en çok izlenen listesinde yer almayı başardı.

8 bölüm olarak çekilen Zeytin Ağacı’nda Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un yanı sıra, Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi hepsi de birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dizinin hikayesi ile aslında dramatik bir olay üzerine kurulu. Birbirlerinden hiç ayrılmayan üç arkadaşın, içlerinden birinin hastalanmasından sonra yaşadıkları maceralar aktarılıyor. Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.