Ana sayfa Dizi Haberleri Balkan Ninnisi dizisinde ayrılık kararı herkesi çok üzdü!

Balkan Ninnisi dizisinde ayrılık kararı herkesi çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Balkan Ninnisi dizisi bir hayli başarı kazandı. Yaz dizileri arasında en iyi reytingleri alanlardan birisi olan Balkan Ninnisi, ilk bölümüyle de çok başarılı bir çıkış gerçekleştirmişti.

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkan, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Makedonya’nın Üsküp kentinde çekimlerine devam edilen dizi eğlenceli bir aile hikayesi ve farklı kültürlere sahip insanların bir arada yaşayabileceğini de başarılı bir şekilde anlatıyor.

Diziye uzun süredir emek veren isimlerin başında ise Doğan Ümit Karaca geliyor. Ünlü yönetmen bu proje için uzun süredir çalışıyordu ama ayrılmak durumunda kaldı. Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile ayrılığının nedeninin ailevi konular olduğunu duyuran Doğan Ümit Karaca, yönetmenlik görevini ise Serdar Akar’a bırakıyor. Serdar Akar bilindiği üzere yıllar önce yayınlanan Elveda Rumeli dizisinin yönetmeniydi.

Balkan Ninnisi dizisinde ayrılık kararı herkesi çok üzdü! 7

Balkan Ninnisi dizisinin ilk 4 bölümünü çeken isim olarak yer alan Doğan Ümit Karaca, eşiyle birlikte ikinci çocuklarını bekledikleri ve ailesinin kendisine ihtiyacı olması nedeniyle yapımcı ile konuşarak ayrılık kararı almak durumunda kaldı.

Payitaht Abdülhamid dizisinin de yönetmeni olarak uzun süre TRT1 için büyük çaba sarf eden Doğan Ümit Karaca, ayrıca Barbaroslar dizisinden de erken ayrılmak durumunda kalmıştı.

Balkan Ninnisi dizisinde bu ayrılık üzüntü yaratırken, ünlü yönetmenin şu sözleri de dikkatleri çekti:

“Eşim ve 5,5 yaşındaki oğlum bu süre zarfında Türkiye’de kaldı ve Allah nasip ederse kısa bir süre sonra ikinci çocuğumuz dünyaya gelecek, baştaki planım ailemi de Üsküp’e getirmek iken buradaki koşulların buna uygun olmadığını ve ailemin burada huzur içinde yaşayamayacağını düşünerek, yapımcımız Uğur Bey’le de konuşarak önümüzdeki kurban bayramı itibariyle Türkiye’ye dönmek istediğimi belirttim.

Balkan Ninnisi’nin tüm ekip ve oyuncularına emeklerinden, gayretlerinden ve iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, kendilerinden, kalan ve yeni gelecek olan tüm arkadaşlara güzel bir çalışma ortamı ve başarılar diliyorum. Balkanlarda bu ninniyi elimizden geldiğince güzel söylediğimizi düşünerek geri dönüyorum.”