Ana sayfa Sosyal Medya Sitare Akbaş’ın Ekan Kolçak Köstendil’e büyük bir vefa borcu var!

Sitare Akbaş’ın Ekan Kolçak Köstendil’e büyük bir vefa borcu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sitare Akbaş, 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Dizi hayranlarının Akasya Durağı isimli yapımdaki Zeyno karakteri ile yakından tanıdığı oyuncu, 2007 yılından bu yana setlerde bulunuyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne, Dila Hanım gibi unutulmaz dizilerde rol alan Sitare Akbaş, özellikle son dönemde bir hayli öne çıkan bir isim oldu. Sen Çal Kapımı isimli dizideki Figen karakteri ile de büyük ilgi çeken oyuncu, ardından Ramo dizisinde Dilber karakteriyle ekranda yer almıştı. Kırmızı Oda dizisinde Sare olarak da izlediğimiz oyuncu, yeni bir projeyle daha gündemde.

Sitare Akbaş'ın Ekan Kolçak Köstendil'e büyük bir vefa borcu var! 8

Erkan Kolçak Köstendil, Burak Sevinç ve Ayta Sözeri unutulmaz Müslüm Gürses şarkılarını seslendirmek için bir araya geldi. Sitare Akbaş da bu ekibin içinde bulunuyor. Başarılı oyuncu, Erkan Kolçak Köstendil’e vefa borcu olduğunu da bu projeyle ilgili açıklamasında anlattı.

Oyuncu, “Bu projenin parçası olduğum için çok mutluyum. Ben de onun şarkılarını dinleyerek, ilham alarak birçok duygumu, anımı yaşadım” diye konuştu. Müslüm Gürses’in birçok anılarının parçası olduğunu da ifade eden oyuncu, bir başka heyecanı da Erkan Kolçak Köstendil ile aynı sahnede olduğu için yaşıyor.

Sitare Akbaş'ın Ekan Kolçak Köstendil'e büyük bir vefa borcu var! 9

Özellikle Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte bu projede yer almanın kendisi için öneminden bahseden oyuncu, bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Sitare Akbaş, “Özellikle Erkan ile aynı sahneyi paylaşmaktan çok mutluyum. Ben 15 yaşından beri Erkan’ı tanıyorum. Beni konservatuvara hazırlayan oydu. Her zaman hayatım boyunca bana rehberlik yaptı, bu meslekte” diye konuştu.

Sitare Akbaş aynı ekipte yer alan Ayta Sözeri ile de Akasya Durağı’nda birlikte rol aldıklarını söyledi. Ancak Ayta Sözeri onu hatırlamadığını “Oynadık mı seninle?” diye sorunca anlaşıldı.