Ana sayfa Sosyal Medya Yeni filmini duyuran Yağmur Tanrısevsin’in bir başka projesi daha var!

Yeni filmini duyuran Yağmur Tanrısevsin’in bir başka projesi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şubat ayında final yapan Kalp Yarası dizisinin ardından hayranlarının yeni projelerini sabırsızlıkla beklediği Yağmur Tanrısevsin, Alem isimli dergideki pozlarıyla güzelliğini sergiledi. Sosyal medyada bu pozları ile çok konuşulan oyuncu, kendisine gelen güzel yorumlardan memnun olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Çok keyifliydi, güzel yorumlar da aldım. Mutluyum” diye konuştu.

Yeni projesinden de heyecanla bahseden genç oyuncu, bir sinema filmi ile yakında tekrar kameralar karşısına geçecek. Kalp Yarası dizisinde Gökhan Alkan ile başarılı bir partnerlik süreci geçiren Yağmur Tanrısevsin, hayranlarından yüksek performansı için büyük övgü almıştı.

Yeni filmini duyuran Yağmur Tanrısevsin'in bir başka projesi daha var! 8

Şimdi yeni film projesine hazırlanan oyuncu, “Dijital için, onun hazırlıkları var. Yakın zamanda başlayacak. Temmuz ayında başlayacak, ben de heyecanlıyım” diye konuştu.

Yeniden sete çıkacak olmanın heyecanı içindeki oyuncu yeni rolü hakkında tüyo vermek istemedi. Yağmur Tanrısevsin, romantik komedi filminde yer alacağını söylemekle yetindi.

Seramik yapmayı seven ve bunu çeşitli projelerle destekleyen Yağmur Tanrısevsin, sinema filminin çekimlerinin ardından da yeni bir seramik sergisi için çalışmalar yapacağını anlattı.

Yeni filmini duyuran Yağmur Tanrısevsin'in bir başka projesi daha var! 9

Oyuncu, “Atölyeyi çok seviyorum, çünkü bana huzur veriyor. Uzun zamandır üzerinde çalıştığım koleksiyonlarım var. Onları, paylaşma vakti geldi. Onun için de çok heyecanlıyım” dedi.

Yağmur Tanrısevsin, sinema filminin çekimlerini tamamladıktan sonra yeni bir projede yer almak yerine seramik sergisi için çalışmalar yapacak.