Ana sayfa Dizi Haberleri Balkan Ninnisi dizisinde Gülbahar karakteri Deniz Gürhan’a hayatının fırsatını sundu!

Balkan Ninnisi dizisinde Gülbahar karakteri Deniz Gürhan’a hayatının fırsatını sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Balkan Ninnisi dizisi salı akşamları TRT1 ekranında başarılı performanslarla yoluna emin adımlarla devam ediyor. Yaz döneminin en çok ilgi çeken projelerinden birisi olan Balkan Ninnisi dizisinde tecrübeli isimlerin yanı sıra genç oyuncular da önemli bir fırsat buldu.

Bu gençlerden birisi de Deniz Gürhan oldu. İzmir’de doğan ve bu şehirde büyüyen oyuncunun baba tarafından Bulgaristan göçmeni olduğu da ortaya çıktı. Deniz Gürhan’ın anne tarafı ise Yunanistan göçmeni. Göçmenliğin zorluklarını bilen bir isim olması Deniz Gürhan’a Balkan Ninnisi dizisinde ayrı bir avantaj da katıyor.

Balkan Ninnisi dizisinde Gülbahar karakteri Deniz Gürhan'a hayatının fırsatını sundu! 8

18 yaşından bu yana İstanbul’da bulunan ve konservatuvarda okuyan Deniz Gürhan, Makedonya’da ise kendisini memleketinde gibi hissettiğini söyledi. Üsküp’te çekimleri devam eden Balkan Ninnisi dizisinde Gülbahar karakterini canlandıran genç oyuncu, yeteneklerini sergileyebilmek için önemli bir fırsat elde etti.

Daha önce tiyatro oyunlarında ve konservatuvarda eğitim aldığı dönemde farklı kültürlerdeki kadın karakterlerini canlandırdığını belirten oyuncu, “Benim için Gülbahar’ı yaşadığı gerçek sokaklarda canlandırmak çok kıymetli. Bu projenin oyunculara ve yazarlara gözlem ve deneyim bakımından çok büyük bir imkan verdiğini düşünüyorum. Kendimi, bu kadar deneyimli ve yetenekli insanlarla bir arada olduğum için çok şanslı hissediyorum” açıklamasını yaptı.

Balkan Ninnisi dizisinde Gülbahar karakteri Deniz Gürhan'a hayatının fırsatını sundu! 9

Balkan Ninnisi dizisinden teklif alınca çok mutlu olan ve Makedonya’daki çekimlerde de kendisini çok rahat hisseden genç oyuncu, dizinin kendisi için büyük bir şans olduğunun da fakında.

Deniz Gürhan, “Balkan Ninnisi, karşıma çıktığı ilk günden bu yana hep pozitif taraftaydı. Çekimlerin Üsküp’te yapılacak olmasından özellikle mutluluk duydum. Hem ailemin göç ettiği bölgeleri tanımak, hem de farklı milletten insanların birlikte huzur içinde yaşayabildiği bir yerde olmak heyecan vericiydi” açıklamasını yaptı.

Çekimlerden fırsat buldukça Üsküp şehrini keşfetmek için bisikletle geziler yaptığını belirten Deniz Gürhan, dizi çekimleri de yoğun olduğu için günlerinin hep dolu olduğunu ifade etti.

Genç oyuncu, “Yalnız kaldığım vakitler olduğunda, hele keyifliysem şarkı söylüyorum, mutlaka yüzüyorum, film izliyorum buradan sahiplendiğim kedim (Loçkam) ile, yatmadan mutlaka okumalarımızı yapıyoruz beraber” dedi.