Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde Sultan Aslanbey’i unutturmak Gülçin Santırcıoğlu için kolay olmayacak!

Hercai dizisinde Sultan Aslanbey’i unutturmak Gülçin Santırcıoğlu için kolay olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon süren Hercai dizisinin kritik karakterlerinden birisi de Sultan Aslanbey olmuştu. Gülçin Santırcıoğlu’nun muhteşem bir performans ile canlandırdığı karakter dizi tarihinde de akıllarda kalan karakterlerden birisi oldu.

Ebru Şahin ile Akın Akınözü ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Sultan, izleyicilere de farklı duygular yaşatmıştı. Bu süreçte ünlü oyuncu da etkili performansları ile karakterin duygusunu izleyicilere geçirme konusunda oldukça başarılıydı. Aslanbey ailesinin hayatta kalan tek gelini olan Sultan, aynı zamanda Gönül’ün annesiydi. Sultan, yokluktan gelmiş ve bey konağına hanım olmuştu. Azize’nin ardından Aslanbey ailesinin başına geçme hayalleri kurdu.

Sultan Aslanbey karakterinden sonra ünlü oyuncuyu bir başka dizide izlemeyenler için yeni bir sürpriz var. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde ünlü oyuncuyu da izleme fırsatınız olacak.

Hercai dizisinde Sultan Aslanbey'i unutturmak Gülçin Santırcıoğlu için kolay olmayacak! 7

Gülçin Santırcıoğlu hikayede yine beklenildiği gibi etkili karakterlerden birisini canlandıracak. Ancak Sultan Aslanbey karakterini unutturmasının da pek kolay olmayacağını söyleyebiliriz.

1977 yılında İzmir’de dünyaya gelen Gülçin Santırcıoğlu, 2005 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve çok da etkili rolleriyle biliniyor. Örneğin Elveda Rumeli dizisindeki Hatice karakteri oyuncunun akıllardan çıkmayan ilk rolü olmuştu.

Kara Ekmek dizisindeki Pervin ile Diriliş Ertuğrul dizisindeki Çolpan Hatun karakterlerini de yine başarıyla canlandıran oyuncu hem dizi hem de sinema alanlarında birbirinden etkili projelerde yer aldı.

Yalı Çapkını dizisinde Çetin Tekindor gibi usta bir isim ile birlikte yine karakter yaratma ustalarından Hülya Duyar ile birlikte yer alacak olan Gülçin Santırcıoğlu, ayrıca genç oyuncularla aynı sette bir araya gelme fırsatını da elde edecek.