Ana sayfa Dizi Haberleri Kaçırmak istemeyeceğiniz dizi, Gelsin Hayat Bildiği Gibi için geri sayım başladı! İşte tüm detaylar…

Kaçırmak istemeyeceğiniz dizi, Gelsin Hayat Bildiği Gibi için geri sayım başladı! İşte tüm detaylar…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz sezonu dizileri ekranda birer birer yerini aldı. Bazı dizilerin de hazırlıkları sürüyor ve önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak. Bir süredir tanıtımları dönen Show TV’nin merakla beklenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, bu hafta ekrana gelmeye hazırlanıyor! Dizinin yayın tarihi kısa bir süre önce açıklandı. İlk bölümü 21 Temmuz Perşembe akşamı ekranda olacak.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği iddialı projenin ilk dikkat çeken ismi Gani Müjde oldu. Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin proje tasarımı ve senaryosunun Güni Müjde’ye ait olması, diziyle ilgili ilk olumlu intibaları da toplamayı sağladı. Tanıtımlarının dönmesinin ardından ise etkili bir hikayenin gelmekte olduğu görüldü.

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarı ve rol aldıkları yapımlardaki performansları ile beğeni toplayan deneyimli ve genç isimlerin olması da Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ekrana gelmeden dikkat çekmesini sağlıyor. Ertan Saban, her oynadığı rolü adeta yaşayan bir isim! Fenomen karakterler ortaya çıkaran güçlü oyunculuğu ile bu kez Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin merkezinde yer alıyor!

Kaçırmak istemeyeceğiniz dizi, Gelsin Hayat Bildiği Gibi için geri sayım başladı! İşte tüm detaylar... 1

Yaza damgasını vurması beklenen hikayede Ertan Saban’ın oynadığı Sadi Payaslı karakteri, fenomen bir dizi kahramanı olmaya aday! Ters köşe bir drama olarak ekrana gelmek için gün sayan dizinin fragmanları da yaz döneminin çok dikkat çekecek, bambaşka bir yapımı olduğunu vurguluyor…

Usta kalem Gani Müjde’nin hikayesinde Sadi Payaslı ismi ön plana çıkıyor. Kirli bir geçmişe sahip ama itirafçı olunca bambaşka bir hayat yaşamaya başlayan bir adam Payaslı! Ertan Saban, başarılı performansı ile hayat vereceği Sadi Payaslı ile muhtemelen önümüzdeki günlerde çokça konuşulacak!

Kaçırmak istemeyeceğiniz dizi, Gelsin Hayat Bildiği Gibi için geri sayım başladı! İşte tüm detaylar... 2

En son Bir Annenin Günahı dizisiyle ekrana gelen ancak reytingleri düşük olunca ekranda uzun süre kalamayan Özge Özberk de bu diziyle dönüyor! Başarılı oyunculuğu ile beğeni toplayan Özberk’in hayranları, heyecanla yeni rolünü bekliyor. Yine bir başka başarılı isim Devrim Özkan da en son Ramo’da dikkat çeken bir role imza atmıştı. Bu kez Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde başrollerden birisi…

Peki izleyenleri bekleyen bu ters köşe dram dizisinin hikayesi ne? İşte detaylar…

Kirli geçmişini ardında bırakmaya karar verip itirafçı olan ve polisle yaptığı işbirliği sonucunda coğrafya öğretmeni olarak yeni bir hayata başlayan Sadi Payaslı, sarsılmaz adalet duygusuyla atandığı Karabayır Lisesi’nde taşları yerinden oynatacak!

HERKES İKİNCİ BİR ŞANSI HAK EDER

Sadi Payaslı gibi kendilerini hiç beklemedikleri bir anda Karabayır Lisesi’nde bulan hayatının baharındaki beş genç Mert, Zülfikar, Can, Melek ve Aylin’in hayatı ise okulun yeni coğrafya öğretmeniyle tanıştıklarında tümüyle değişecek.

Islahevinden şartlı tahliye ile çıkan gençler elde ettikleri ikinci şansı değerlendirmek üzere gittikleri Karabayır Lisesi’nde başlarını belaya sokmamak için Sadi Payaslı’nın rehberliğine ihtiyaç duyacak!

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan,Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, 21 Temmuz Perşembe SHOW TV’de başlıyor.