Ana sayfa Dizi Haberleri Balkan Ninnisi dizisine gençlik aşısı! Üç yeni isim kadroya katıldı!

Balkan Ninnisi dizisine gençlik aşısı! Üç yeni isim kadroya katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT 1’in çekimlerini Makedonya’da gerçekleştirdiği Balkan Ninnisi isimli dizi izleyiciler tarafından çok seviliyor. İzleyiciyi başka diyarlara götüren dizinin oyuncu kadrosuna üç genç isim katıldı.

Salı akşamları izleyiciyle buluşan Balkan Ninnisi yaz dizisi olarak ekrana gelmişti. Ancak büyük ilgi gören dizinin kış sezonunda da devam etmesi bekleniyor. Ertan ve Jovanka’nın aşk hikayesini sıcacık bir dille anlatan dizi yoluna, kadrosuna katılan üç genç isimle devam ediyor. Balkan Ninnisi dizisinin oyuncu kadrosuna katılan isimler olarak Tolga Ortancıl, Yusuf Eker ve Ecem Gümüşsu katıldı.

Balkan Ninnisi dizisine gençlik aşısı! Üç yeni isim kadroya katıldı! 9

30 yaşındaki Tolga Ortancıl, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Dizi dünyasına Koca Koca Yalanlar ile adım atan Ortancıl, Deli Gönül, Sevda Kuşun Kanadında, Yaz’ın Öyküsü, Güzel Köylü, Kuzey Güney ve Elde Var Hayat dizilerinde rol aldı.

23 yaşındaki Ecem Gümüşsu ise oyunculuğun yanı sıra yönetmen yardımcılığı da yapıyor. Bugüne kadar daha çok tiyatro oyunlarında rol alan genç oyuncu ilk kez 2021 yılında Hiç dizisiyle setlere adım attı. Ardından Kefaret dizisinde Selena karakterini canlandırdı.

Balkan Ninnisi dizisine gençlik aşısı! Üç yeni isim kadroya katıldı! 10

Balkan Ninnisi dizisine katılan üçüncü isim ise Yusuf Eker olarak duyuruldu. Tasavvuf Müziği’nde
seslendirdiği eserlerle ve başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Eker, dizide “Şefo” karakterini canlandırıyor.

Balkan Ninnisi dizisine gençlik aşısı! Üç yeni isim kadroya katıldı! 11

Yusuf Eker, daha önce yine TRT 1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Asaf Emre karakterine hayat vermiş, Filinta dizisinde ise Çerkes Hasan karakterini canlandırmıştı.

Çekimleri Üsküp’te devam eden Balkan Ninnisi, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor.