Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz Son Yaz dizisinin Akgün ve Soner’i tatilde buluştu!..

Unutulmaz Son Yaz dizisinin Akgün ve Soner’i tatilde buluştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Son Yaz, çok uzun ömürlü bir dizi olamadı ancak izleyiciler tarafından da hala unutulamadı. İlk sezon çok başarılı olan ancak ikinci sezonunda beklenen reytingleri alamayınca 26. bölümüyle final yapan Son Yaz, yurt dışında da yayınlanıyor ve ilgiyle izleniyor.

Alperen Duymaz’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşım, oyuncunun hayranlarını Son Yaz dizisinin yayınlandığı günlere götürdü.

Son Yaz’da düşman iki mafya babasının düşman oğullarını canlandıran Alperen Duymaz ile Halil Babür havuz başında bir araya geldi. Eğlenceli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan iki oyuncu hayranlarına, “Son Yaz’ın Akgün ve Soner’i tatilde buluştu” dedirtti.

Unutulmaz Son Yaz dizisinin Akgün ve Soner'i tatilde buluştu!.. 8

Alperen Duymaz fotoğrafların altına; “Bulutlar, pambıkh gibi bulutlar” notunu düştü. Son yaz dizisinin ilk bölümlerinde birbirine düşman olan iki karaktere hayat veren oyuncular, dizinin ilerleyen bölümlerinde çok yakın iki arkadaş olmuşlardı.

Unutulmaz Son Yaz dizisinin Akgün ve Soner'i tatilde buluştu!.. 9

Duymaz ve Babür’ün paylaşımları, iki ünlü oyuncunun dostluklarının diziden sonrada devam ettiğini gösteriyor. Öte yandan Son Yaz dizisindeki diğer rol arkadaşı Fulya Eryiğit ile yeni projesinde partner olan Alperen Duymaz, uzayan saç ve sakallarıyla da dikkat çekti.

Duymaz ve Eryiğit Netflix için çekilen Kül adlı filmde iki sevgiliyi canlandıracak. Alperen Duymaz, Kül filminde Marangoz ‘Metin Ali’yi, Funda Eryiğit ise yayınevi sahibinin eşi ‘Gökçe’yi oynayacak. Gökçe ile Metin Ali’nin sürükleyici hikayesi de izleyicileri farklı bir dünyaya götürecek. Kül filminin yönetmen koltuğunda ise Erdem Tepegöz oturuyor.