Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden ayrılan genç oyunculara sektörde ilgi çok büyük!

Kardeşlerim dizisinden ayrılan genç oyunculara sektörde ilgi çok büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında büyük bir başarı kazandı. Tecrübeli isimler başrolde ama hikaye ilerledikçe gençlerin önemi daha da çok arttı. Kardeşlerim dizisi hem tecrübeli oyuncular hem de gençlerin bir arada iyi bir sinerji ortaya koyduğu bir proje oldu.

Genç isimler arasında Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun diğer arkadaşlarına göre daha fazla öne çıktı. Asiye ile Doruk karakterlerinin sosyal medyada büyük ilgi görmesi de iki genç oyuncunun isminin daha çok konuşulmasını sağladı.

Kardeşlerim dizisinden ayrılan genç oyunculara sektörde ilgi çok büyük! 12

Kardeşlerim dizisi, projede bulunan herkese büyük kazanımlar sağladı. Özellikle de bu diziden ayrılan isimlere sektörde yoğun bir ilgi oluştu. Bu ilgileri üzerine çeken isimler yeni projelere ya başladı ya da çok iyi teklifler aldı.

Kardeşlerim dizisinde Kadir karakteri ile büyük çıkış yapan ama ikinci sezon ortasında projeden ayrılan Halit Özgür Sarı’nın Fox TV’nin yeni yazlık dizisi Gizli Saklı’nın başrolünde yer alması dikkatleri çekti. Sinem Ünsal ile iyi bir dizi çifti olmasının yanı sıra Halit Özgür Sarı’yı hayranları eğlenceli bir rolde izleme fırsatı da bulmuş oldu.

Kardeşlerim dizisinden ayrılan genç oyunculara sektörde ilgi çok büyük! 13

Kardeşlerim dizisinden ayrılan bir başka önemli oyuncu ise Gözde Türker oldu. Harika karakterini canlandıran oyuncuya yeni sezon için farklı teklifler geldiği ve henüz değerlendirme aşamasında olduğu belirtiliyor.

Kardeşlerim dizisinden ayrılan genç oyunculara sektörde ilgi çok büyük! 14

Kaan karakterini canlandıran Eren Ören de çok başarılı bir performans ortaya koydu. Oyuncunun Kanal D’nin ilk sezonu çok başarılı geçen Üç Kız Kardeş dizisinde Mustafa karakteri ile yeniden ekrana dönmesi bekleniyor.

Kardeşlerim dizisinden ayrılan genç oyunculara sektörde ilgi çok büyük! 15

Bir başka dikkat çeken isim ise Cemile karakterini canlandıran Nilsu Yılmaz oldu. Genç oyuncunun ismi Show TV’nin ertelenen Kusursuz Kiracı dizisinin kadrosunda yer alıyor. Nilsu Yılmaz, yaz sezonu için vazgeçilen ama Eylül ayında başlayacak yeni kış sezonu için planlanan Kusursuz Kiracı dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Kardeşlerim dizisinden ayrılan genç oyunculara sektörde ilgi çok büyük! 16

Kardeşlerim dizisinde Melisa olarak izlediğimiz Damla Su İkizoğlu ise hemen kendisine yeni proje bulmuş ve Baba isimli Show TV dizisinde Kübra karakteri ile yeniden ekrana dönmüştü.

Kardeşlerim dizisinden ayrılan genç oyunculara sektörde ilgi çok büyük! 17

Kardeşlerim dizisinden ayrılan genç oyunculara sektörde büyük bir ilgi olmasının altında, projenin çok büyük başarı kazanması ve gençlerin de iyi performansları ile bu başarının paydaşı olması yatıyor.