Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ı parlatan Yabani dizisinin başarısında görünmez kahraman bakın kim?

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ı parlatan Yabani dizisinin başarısında görünmez kahraman bakın kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yabani isimli Fox TV dizisi, bu sezon çok başarılı reytingler elde ederken bu noktaya gelmesinin altında hikayesinin çok ilginç olması yatıyor. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin iyi bir dizi çifti olması ve yüksek enerjileri ile ekranda izleyicilere güzel göründüğü dizinin başarısının perde arkasında ekip çalışması yatıyor.

Ancak dizinin bu kadar iyi bir hikaye ile yoluna devam etmesi noktasında görünmez bir kahramandan da bahsetmek gerekiyor. Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’na açıklamalarda bulunan senarist Hilal Yıldız, bu kadar sürprizlerle dolu bir hikayeyi her hafta milyonlarca izleyiciye beğendirebilmek için sabahlara kadar çalışmak durumunda kalıyor.

Dizinin her hafta daha da heyecan dozu yükselirken, Hilal Yıldız’ın bu tempo ile nasıl başa çıkacağı da merak konusu oluyor. Sina Koloğlu’nun sorusunu yanıtlayan senarist, izleyicilere en iyisini sunmak için ne kadar mücadele ettiği konusunda şunları söyledi:

“Hikayeyi bu kadar hızlı açmak büyük ve riskli bir hamleydi, evet. Her bölüm sonrası “tamam da bir sonraki bölüm ne yazacaksınız” tepkileri alıyorduk… Hala da öyle… Okunan senaryolardan hem çok mutlu herkes, hem de hikayenin devamı adına endişeli… Ama bu bir karardı. Hikayemizi böyle anlatmayı seçtik ve bedelini sabahlara kadar çalışarak ödüyoruz. Kendimize meydan okuduk diyebiliriz.”

Senarist Hilal Yıldız’ın sabahlara kadar çalışarak hazırladığı senaryoyu hem oyuncular hem de dizinin teknik ekibi yoğun bir çabanın sonucunda ekrana hazırlıyor.

Yabani dizisi 6’lı reytingleri ile salı akşamlarına damga vururken, senaryo ekibi ise yeni çatışmalar ile hikayeyi diri tutmaya çabalarken, hiç beklenmedik çatışma dolu sahneler de ekran başındaki izleyicilerin heyecanını artıracak gibi gözüküyor.

Tabii ki senarist Hilal Yıldız’ın bu yoğun tempoya ne kadar dayanabileceği, Yabani dizisinin başarısı için de önemli bir ölçüt olacaktır.