Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV için Adım Farah dizisi artık ciddi bir sorun haline geldi!

Fox TV için Adım Farah dizisi artık ciddi bir sorun haline geldi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Adım Farah dizisi, artık Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü de yeni gününde ilk kez izleyici karşısına çıkan dizinin reyting sonuçları hiç de iyi gelmedi.

Demet Özdemir ve Engin Akyürek gibi iki güçlü başrol oyuncusunun yer aldığı, hikaye ve aksiyon sahneleri bakımındanda ekrandaki birçok diziden çok daha iyi görüntü çizen Adım Farah’ın elde ettiği reytingler pek de kabul edilebilecek noktada değil.

En az 26 bölüm sürmesi beklenen Adım Farah dizisi, özellikle yurt dışındaki Türk dizilerini yakından takip eden izleyici kitlesinin çok önem verdiği yapımların başında geliyor. Ayrıca dizinin yurt dışı satışları da artıyor ve bu durum önemli bir tezat oluşturuyor.

Türkiye’de reytingler düşerken ve diziye olan ilgi çok aşağılara gelirken, yurt dışında ve sosyal medyada tam tersi bir durum yaşanıyor.

Fox TV’nin 19. bölümü yayınlanan Adım Farah dizisine 7 bölüm daha fırsat sağlaması yurt dışı satışları için kritik önemde. Ancak reytingler yeni gününde o kadar düşük geldi ki, önceki oranları bile aratan bir durum oluştu.

Sonuç olarak; Fox TV için Adım Farah dizisi ciddi bir sorun haline gelmeye başladı. Dizi devam ettirilse zarar büyüyecek, ama ani bir erken final yapılsa hem izleyici tepkisi sert olacak hem de yurt dışı hedefleri şaşacak.