Ana sayfa Dizi Haberleri Bambaşka Biri dizisinin en çekici yönü Hande Erçel ve Burak Deniz çiftinin yaydığı enerji!

Bambaşka Biri dizisinin en çekici yönü Hande Erçel ve Burak Deniz çiftinin yaydığı enerji!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Bambaşka Biri dizisi yeni sezonun öne çıkan yapımlarından birisi olmayı kısa sürede başardı.

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi hem reytinglerde iyi bir çıkış sergiledi hem de sosyal medyada güçlü bir destek buldu. Dizinin kadın başrolü Hande Erçel’in oyunculuğuna yönelik olarak ilk başlarda sosyal medyada yaşanan tartışmanın da projeye olumlu yansıdığını gözlemledik.

Bambaşka Biri dizisi yurt dışına da satışlarının çok başarılı şekilde gelişmesi beklenen bir yapım olarak yoluna devam ediyor. Mipcom fuarında Another Love ismi ile alıcılara tanıtılacak olan Bambaşka Biri dizisinin başrol ikilisinin enerjisi ve güçlü uyumu en dikkat çeken nokta oldu.

Dizinin hikayesinde Savcı Leyla ile sunucu Kenan karakterlerinin ilginç hikayesi de ilgi çekiyor. Ancak iki genç oyuncunun ikinci kez bir dizide buluşmuş olması ve güçlü bir enerji yaymaları projenin başarısına çok olumlu katkılar yapıyor.

Daha önce “Aşk Laftan Anlamaz” isimli dizide başrolde izlediğimiz Hande Erçel ve Burak Deniz, yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Onları yaydıkları enerji, sosyal medyaya düşen set halleri ve dizinin hikayesinde karakterlerin ruhunu izleyicilere yansıtma konusundaki başarıları Bambaşka Biri projesinin en büyük itici gücü oldu.

Rauf Tamer gibi Türkiye’nin etkili yazarlarından birisinin de köşesinde övgüsüyle karşılaşan iki genç oyuncu, dünya çapındaki Türk dizisi takipçilerini de bir hayli etkiledi.

Rauf Tamer, “Türk sanatçılar harika eserler yaratıyor. İşte Bambaşka Biri böyle bir yapım” diyerek projeyi övdü.

Dizinin Z kuşağı için önemli mesajlar içerdiğini ve bunun yepyeni bir eğitim yöntemi olduğunu da belirten Rauf Tamer’in başrol ikilisini de övmesi dikkatlerden kaçmadı.

Özbekistan’ın en büyük dijital platformlarından Splay’da yayınlanacağı da ortaya çıkan Bambaşka Biri dizisinin Mipcom fuarı ile birlikte yurt dışı satışlarının da hızlanması bekleniyor.