Ana sayfa Sosyal Medya Doğukan Güngör’ün aşk tarifi Kızılcık Şerbeti’ndeki Fatih karakterine ders olur!

Doğukan Güngör’ün aşk tarifi Kızılcık Şerbeti’ndeki Fatih karakterine ders olur!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Doğukan Güngör, Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Fatih karakteri ile kariyerinin en önemli çıkışlarından birisini daha gerçekleştirdi.

Zümrüdüanka isimli dram dizisindeki Hamit karakteri ile sevilen oyuncu, geçen sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinin başında gelen Kızılcık Şerbeti’nde Sıla Türkoğlu ile partnerlik yapıyor.

İlk sezonda Fatih karakteri ile Doğa’nın arasında yaşananlar izleyicileri çok heyecanlandırmıştı. Doğukan Güngör de başrolün sorumluluğunu yerine getirmiş ve iyi performansı ile alkışlanmıştı.

İkinci sezonda ise oyuncu karakterin kötü birisi olmaya doğru ilerlemesi nedeniyle izleyicilerden büyük baskı gördü. Sosyal medyada ya da sokakta vatandaşlardan Fatih karakteri nedeniyle tepki gördüğünü kabul eden Doğukan Güngör, onun yaptıklarını doğru bulmadığını da her fırsatta dile getiriyor.

Ünlü oyuncu, aşk konusunda bir kişiyi her şeyiyle kabul ederek sevmek gerektiğini belirten sözleriyle de hatırlanıyor. Habertürk’e yeniden konuşan Doğukan Güngör, karşılıksız sevmek ve o kişiyi hayatının merkezine koymanın önemini şu sözlerle ortaya koydu:

“Konu aşksa günden güne değişir doğrular bazen mantıktan uzaklaşırsın. Betonun içinden bir papatyanın baş göstermesi gibidir bazen. İyi ki duygularımız hislerimiz var. Gönlümüzce yaşamak, an da olmak en doğrusu.”

Bu sözleri ile aslında dizinin hikayesinde Doğa karakterine büyük sıkıntılar yaşatan Fatih’in yaptıklarını da eleştiren Doğukan Güngör, izleyicilerin ilgisinin de ekip olarak motivasyonlarını artırdığını söyledi.