Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fırat Tanış sandığınız gibi ciddi değil, aslında çok komik birisi!

Fırat Tanış sandığınız gibi ciddi değil, aslında çok komik birisi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Fırat Tanış, son yılların en başarılı oyuncularından birisi olarak sürekli gündemde yer alıyor. Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı ve Kulüp dizilerindeki rolleri ile karakter yaratma ustalığını sergileyen ünlü oyuncu, ayrıca Adım Farah dizisinde de yine başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Ünlü oyuncu hem dizi hem de tiyatro çalışmaları ile yoğun geçen son dönemde yeni sinema filmlerinde de rol alarak hayranlarına izleyebilecekleri birçok seçenek sunuyor. Her rolün altından kalkan, her yeni karakterde yeteneklerini ortaya döken Fırat Tanış, dışarıdan bakıldığı zaman çok ciddi birisi olarak da biliniyor.

Ancak ünlü oyuncuya göre bu çok da doğru değil. Fırat Tanış, Hürriyet gazetesindeki röportajında sadece işiyle ilgili görünen birisi olduğu yakıştırmaları için şunları söyledi:

“Bu çok sıkıcı! Kendi ciddiliğimden ben de çok sıkıldım artık. Çünkü gerçek değil. Komiğimdir, inanır mısın? Hatta neredeyse şımarıklık derecesinde neşeli biriyim. Acaba sen de bana önyargılı mı yaklaşıyorsun?”

9 yaşındaki kızı Zeynep’in doğumu ile birlikte hayatında yepyeni bir dönemin başladığını anlatan ünlü oyuncu, babalığın nasıl bir his olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Babalığın şöyle bir hissiyatı var: Bir gün Zeynep burada yazılanları okuyacak. Bunu biliyor olmakla çok ilgili bir şey. Birdenbire zaman algısı enteresan bir hale geliyor, babam ve kendi babalığım arasında bir yerdeyim. Yaşamın içinde gerçekten poza kaçmadan, sahiden bir yerde durduğum, sahici bir şey.”