Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizi ekibi memnun ama reytingler aynı şeyi söylemiyor!

Baraj dizi ekibi memnun ama reytingler aynı şeyi söylemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Salı akşamları ekrana getirdiği Baraj dizisi ilk iki bölümüyle büyük ilgi gördü. Ancak araya giden Pandemi süreci nedeniyle izleyiciler eski ilgisini yeni sezona taşımakta zorlandı. Baraj dizisinin 3. ve 4. bölümleri reytinglerde düşük rakamlar elde edince bir umutsuzluk yaşandı. Ancak dizinin 5. bölümü yukarı yönlü bir kıpırdanma ile reytinglerde de hala yukarı çıkış yapabileceğini göstermişti.

Dizide canlandırdığı Nehir karakteri dikkat çeken Biran Damla Yılmaz, ekip olarak gidişattan mennu olduklarını söyledi. TV100’e konuşan oyuncu, “Şu anda iyi, biz gayet memnunuz aslında. Pandemi girdiği için araya tam başlamıştık, dolayısı ile yine umudumuz var Gayet de güzel gidiyor. Seyirci de bizi bırakmadı, onlar da izlemeye devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Karantina döneminde Feyyaz Duman ve Burak Yörük ile hiç kopmadığını belirten oyuncu, rol arkadaşlarını da şu sözlerle övdü: “Sürekli irtibattaydık, gayet güzel gitti her şey. Burak da Feyyaz da gerçekten ikisi de çok tatlı insanlar, çok iyi insanlar. Enerjimiz gayet güzel tuttu. Çok eğleniyoruz sette.”

Baraj dizisi salı akşamları yayınlanıyor ve reytinglerinin de düşük olması nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Fox TV’nin yayına girmeyi bekleyen Öğretmen, Kimsesizler ve Kefaret dizileri için şu anda açıkta boş gün yok. Bu noktada da kanalın mevcut dizilerinden bazılarını yayından kaldırması beklenebilir. İşte bu noktada da en zayıf konumda bulunan yapımlardan birisi de Baraj olarak dikkat çekiyor.