Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir ile psikopata bağladık!

Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir ile psikopata bağladık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında daha önce yaşanmayan bir olay bu sezon yaşanıyor… Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayatta yaşananları anlattığı kitaplarından esinlenilerek oluşturulan diziler büyük bir beğeni topladı.

Geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle tv8’in başlattığı bu durum, bu sezon hem tv8 hem de TRT1’in adımlarıyla farklı bir boyuta taşındı. İnsan hikayelerine odaklanan Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir yapımları çok farklı konsepte sahip.

Bu dizilerin hikayelerinin gerçek hayattan alıntılanmış olması da ayrıca bir ilgi görme sebebi… Ancak dramın da çok ağır bastığı yapımlar… Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu durumu köşe yazısında değerlendirdi ve “Ekran psikopata bağladı” yorumunda bulundu.

Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir ile psikopata bağladık! 7

Koloğlu, şöyle yazdı: “Arka arkaya üç ‘psikolojik dizi’:‘Kırmızı Oda’, ‘Masumlar Apartmanı’ ve ‘Doğduğun Ev Kaderindir’… Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden aynı anda üç dizi! Pek rastlanılan durum değil. Psikopata bağladık yani!”