Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisi çok sarsıcı bir hikayeyle geliyor!

Baraj dizisi çok sarsıcı bir hikayeyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisi, 17 Mart Salı akşamı ilk bölümü ile Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. 1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin uyarlaması olan dizide, sahtekar Nehir ile saf Tarık ve korkularının esiri Nazım karakterlerini bulacaksınız. Sarsıcı bir hikaye ile başlayacak olan dizide kim av, kim avcı, kim iyi, kim kötü bunlar sorgulanacak.

Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 1. bölümünden 3.fragman yayınlandı. Aslında Nehir’in birçok kişiyi evlenme vaadiyle dolandırdığı ama kendisini sevecek, güvenebileceği birisini aradığı bilgileri veriliyor. Nazım ise korkularının esiri. Yüzündeki iz nedeniyle internetten yazıştığı Nehir ile tanışamayacak kadar kendini güvensiz. İşte bu ortamda Tarık kurban mı olacak?

Baraj 17 Mart Salı 20.00’de FOX’ta başlıyor! Kadın dizisinin bıraktığı reytingi yeniden almak gibi bir görevi de var. Kadın izleyicilere hitap eden bir dizi olmaması nedeniyle Baraj’ın şansı yüksek görülüyor.

Genel Hikaye: Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir.

Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir.

Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır…