Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi için bu bölüm dönüm noktası! Tüyleriniz diken diken olacak!

Baraj dizisi için bu bölüm dönüm noktası! Tüyleriniz diken diken olacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Baraj dizisinin bu akşam (13 Ekim) 9. bölümü ekranda olacak. Dizinin başından beri izleyenlerin merakla beklediği o yüzleşmenin gerçekleşeceği bölüm sonunda geldi! Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük’ün başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölümünde izleyicileri ekrana kilitleyecek sahneler yaşanacak.

Dizinin son haftalarda daha durağan olduğu ile ilgili kimi eleştiriler sosyal medyada yer almaktaydı. Baraj dizisinin takipçileri, hem bu duruma hem de Nazım ile ilgili gerçeğin artık açığa çıkması konusunda yorumlar yapmaktaydılar. Beklenen gerçekleşecek ve o yüzleşme bu akşam ekrana gelecek.

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni ve heyecanı yüksek bölümüyle ilgili resmi sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapıldı. “Tüylerinizi diken diken edecek en önemli dönüm noktalarıyla bu akşam 20:00’de” ifadesi kullanılırken aynı zamanda iddialı bir söylemle “Soluksuz izleyeceğiniz yeni bölüm…” ibaresi de kullanılmakta.

Baraj dizisi için bu bölüm dönüm noktası! Tüyleriniz diken diken olacak! 8

Baraj dizisi açısından adeta sırların dökülüp yeni bir sürecin başlayacağı bir dönüm noktası olacak anlaşılan. Bu heyecanlı bölüm öncesinde Feyyaz Duman da bir paylaşım yaptı.

Duman, Medyapım resmi hesabından yayınlanan ve “Nehir ve Nazım’ın büyük bir merakla beklediğiniz yüzleşmesine saatler kaldı. Akşam görüşmek üzere” notunun yer aldığı paylaşımı kendi sosyal medyasında yayınladı.

Baraj dizisi için bu bölüm dönüm noktası! Tüyleriniz diken diken olacak! 9

Peki yeni bölümde neler olacak? İşte ayrıntılar…

Nehir, gerçekleri öğrendikten sonra Nazım’a büyük bir öfke duyacak ve onunla bir daha karşılaşmak istemeyecek. Tabii bu durum karşısında Nazım da büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak. Ancak dolandırıcılıktan aranan Nehir’in kurtulmasına da yine Nazım engel olacak.

Issız bir orman içinde kendine ait olan bir ahşap kulübede onu polislerden saklar. Nazım ve Nehir arasında büyük bir yüzleşme yaşanacaktır. Tarık, Fulya’nın baraja gelmesine şaşırır.

Kemal Bey onu akşam yemeğine davet eder. Yemekte Fulya ve ailesinin evlilik baskısı onu bunaltır. Nehir’i aklından çıkaramayan Tarık, Nehir’i ve Nazım’ı saklandıkları kulübede bulur. Nehir’in karşısına tüm pişmanlığıyla çıkar.

Nehir, Tarık ve Nazım arasında bir karar verecektir.

İşte Baraj 9. bölüm fragmanı: