Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setindeki kamyon pozuyla gerçeği önümüze koydu!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setindeki kamyon pozuyla gerçeği önümüze koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir, sadece yer aldığı proje ile değil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da büyük bir ilgiyle takip edilmekte.

Instagram hesabındaki takipçi sayısı son dizisiyle birlikte 11 milyonu geçen oyuncunun hayranları, oyuncunun samimi ve doğal hallerini, esprili tarzını seviyor ve yorumlarında da övgü dolu mesajlar yazıyorlar. Demet Özdemir, aynı zamanda dizinin setinden de pek çok paylaşım yapmakta.

Kamera arkasında kimi zaman esprili bir bakış açısıyla yaptığı çekimleri paylaşan oyuncunun, aynı zamanda setin neşesi olduğu da görülmekte. Enerjik ve samimi kişiliğiyle dikkatleri çeken Demet Özdemir, kamera arkasında çalışan dizi setindeki ekiple pozlarını da sık sık paylaşıyor.

Sette çalışanlarla yakın bir diyalog içinde olduğu anlaşılan oyuncunun, tüm çalışanların emeğine saygı konusundaki hassasiyetini de yaptığı paylaşımlarda görmek mümkün.

Özdemir, dizinin çekim ekibinin malzemelerini taşıyan set kamyonuna oturup verdiği pozla da bu işin kamera arkasındaki duruma dikkat çekerken aynı zamanda yazdığı notla da takdir topladı.

Oyuncu, dizinin yönetmeni tarafından çekilen bir fotoğrafı olduğunu belirttikten sonra “Oturduğum set kamyonu kaderimdir” notunu düştü.

Son dönemde dizinin ismine gönderme yapan benzeri pek çok cümle kuran oyuncunun aslında bu cümle ile çok doğru bir noktaya da işaret ettiği açık. Zira her ne kadar diziler kamera önündeki isimlerle anılsa da arka planda oldukça meşakkatli ve büyük bir emek yer alıyor.

Demet Özdemir de set kamyonuna oturarak verdiği pozu ve notuyla kamera arkası ekibe hakkını teslim etmiş oldu.

Bir başka paylaşımında  da yine set çalışanlarıyla birlikte poz verdi oyuncu. Aşağıda her iki fotoğrafı da görebilirsiniz…

blank