Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi için büyük gün! İzleyici sahiplenecek mi, hüsran mı yaşanacak?

Baraj dizisi için büyük gün! İzleyici sahiplenecek mi, hüsran mı yaşanacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin ilk iki bölümü yayınlanan ve pandemi nedeniyle ara vermek durumunda kalan yeni dizisi Baraj, tekrar ekrana dönüş yapıyor. 1 Eylül Salı akşamı dizi adına büyük bir gün. Çünkü, aylardır konuşulan, sosyal medyada heyecanla beklenen dizinin geri dönüşünün nasıl karşılanacağı merak konusu.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin beğeni toplayan 2 bölümünün ardından 5 ayın ardından 3. bölüm yayınlanacak. İlk iki bölüme gösterilen ilgi devam edecek mi? Yoksa bu geri dönüş bir hüsran mı olacak? İşte bu soruların yanıtları bekleniyor.

Baraj dizisi için büyük gün! İzleyici sahiplenecek mi, hüsran mı yaşanacak? 8

1 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan 3. bölümün fragmanları ilgi görmüştü. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Bazı detaylar ortaya çıktı.

Nehir barajda bir süre daha kalmak istediğini söyler. Nazım bu duruma karşı çıksa da Tarık’ın bir planı vardır. Nazım ve Tarık bir anlaşma yaparlar. Tarık, Nehir’e karşı ilgisiz ve kaba davranarak onu kendisinden soğutacaktır.

Baraj dizisi için büyük gün! İzleyici sahiplenecek mi, hüsran mı yaşanacak? 9

Bunun yanında Nazım’a vereceği taktiklerle Nazım ve Nehir’in yakınlaşmasını sağlayacaktır.

Nazım doğru anı hissettiğinde Nehir’e gerçekleri söyleyecektir. Bunların karşılığında da Nazım, Tarık’a masa başı bir iş verecek ve rahat etmesini sağlayacaktır.

Böylece herkes kazanacaktır. Ancak işler planladıkları gibi gitmeyecektir.