Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa dizisi bol gözyaşı vaat ediyor! Jessica May’den özel detaylar!

Maria ile Mustafa dizisi bol gözyaşı vaat ediyor! Jessica May’den özel detaylar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 6 Eyül Pazar akşamı yeni bir dizi başlıyor. Hikayesi Ürgüp’te geçmekte olan Maria ile Mustafa dizisinin dram dolu bölümleri izleyicileri ekrana kilitleyecek… Kolombiyalı gelin Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin oğlu Mustafa arasında büyük zorluklar içeren bir aşk bu…

Maria ile Mustafa dizisinin başrol oyuncuları Jessica May ve Hilmi Cem İntepe iyi bir uyum yakaladı. Fragmanlardaki tempo, görsel zenginlik ve oyuncuların enerjilerinin tutması önemli detaylardı. İzleyiciler de heyecanla ilk bölümü bekliyor.

Maria karakterine hayat vermekte olan Jessica May, Yeni Gelin dizisinden sonra yeniden ekrana dönüş yapıyor. Hayatında ilk kez saçlarının rengini dizi için değiştiren oyuncu, yeni haliyle ilgi gördü.Dizi TV programına konuşan Jessica May, Maria karakterini şöyle anlattı:

“Maria Türkiye’de doğdu. Annesi Kolombiyalı, babası Türk. Çocukken Kolombiya’ya dönüyor annesi ile ve orada büyüyor. Tüm hayatı orada geçiyor. Sonra tekrar Türkiye’ye geldiğinde burada beklemediği şeylerle karşılaşacak. Hayatında aşk, maceralar, çok değişik duygular. Daha önce hiç hissetmediği şeyler hissedecek. Çok mutlu bir kız.Çok hayalperest bir kız.”

Maria karakterinin hayalleri olduğunu ama bunların Türkiye’ye dönüşü ile değişeceğini belirten Jessica May, dizinin izleyicilere gözyaşı vaat ettiğini de söyledi.

Jessica May, “Hikaye drama. Çok ağlayacağız, çok güleceğiz de. Birazcık var içinde. Ama çok yüksek enerji bir kız Maria” dedi.