Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi reytingleriyle şoke etti; Menajerimi Ara ve Hekimoğlu’nun gölgesinde kaldı!

Baraj dizisi reytingleriyle şoke etti; Menajerimi Ara ve Hekimoğlu’nun gölgesinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında diziler arası reyting savaşları başladı… 1 Eylül Salı akşamı ekrana gelen 3 diziden yeni başlayan Menajerimi Ara müthiş başarısıyla göz doldurdu. Ünlüler geçidi olarak da dikkat çeken dizinin 2. bölümünün aldığı reytingler, ilk bölüm reytinglerinin çok üzerine çıktı.

Menajerimi Ara 1. bölümü PAOK-Beşiktaş maçının da etkisiyle 4’le reyting oranlarında kalmıştı. Ancak 2. bölümde dizi tam anlamıyla sıçrama gerçekleştirdi. TOTAL’de 4.90 izlenme oranı, 15.00 izlenme payı, AB’de 6.31 izlenme oranı, 18.00 izlenme payı ve 20+ABC1’de 5.77 izlenme oranı, 16.93 izlenme payı ile 100 program arasında en çok izlenen ‘dizi’ oldu. Bu sonuçlar Star TV adına büyük bir başarının işareti. Hekimoğlu idare ederken, Baraj dizisi ise reytingleri ile şoke etti.

Hekimoğlu dizisi 15. yeni bölümü ile yayınlandı ve izleyicileri Kanal D ekranına topladı. Dizinin reytingleri fena değil ama gelecek haftalarda mutlaka yükseliş gösterecektir. Hekimoğlu dizisi total’de 3,16, AB’de 4,52 ve ABC’de 3,75 reyting elde edebildi. Bu oranlar Hekimoğlu’nun önceki bölümlerine göre düşük ama Eylül ayının başı olduğu için de normal kabul edilebilir.

Baraj dizisi reytingleriyle şoke etti; Menajerimi Ara ve Hekimoğlu'nun gölgesinde kaldı! 7

Baraj dizisi ise Mart ayında yayınlandığında kadın izleyicileri daha çok etkilemiş ve iyi reyting sonuçları alarak umut vermişti. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük’ü buluşturan dizinin 3. bölümü ise herkesi şoke eden bir reyting elde etti. Dizi totalde 2,79 AB’de 2,42 ve ABC1’de 2,51 reyting elde edebildi. Bu sonuçların Baraj dizisinin ilerleyebilmesi için çok düşük olduğunu hemen belirtelim.

Önümüzdeki haftalarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezonuyla geri dönecek. Salı akşamlarının doğal birincisi olan dizinin dönüşü reyting sonuçlarını etkileyecektir. Ayrıca Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde yer aldığı Ramo dizisinin de 2. sezonunun çok daha farklı ve etkili olacağı düşünülür ise, Baraj dizisi adına büyük sıkıntılar yaşanabilir.

İşte 1 Eylül Salı gününün ilk 10 program listesi:

Baraj dizisi reytingleriyle şoke etti; Menajerimi Ara ve Hekimoğlu'nun gölgesinde kaldı! 8